Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynkaaaaaaa

1 ciaza niewiadoma

Polecane posty

Gość dziewczynkaaaaaaa

Jestem w ciązy nawet n ie wiem jaki to tydz bo dopiero ide jutro do lekarza. do tej pory czułam sie ok, ale dzis jestem senna mdli mnie i trochę słabo sie czuje czy to normalne czy powinnam zaczać sie niepokoić. cały czas poleguje sobie....

Gość anikkkaa
to norma;lne :) ja caly czas spalam w pierwszym trymestrze :)

Gość dziewczynkaaaaaaa
To mnie pocieszyłas:) A urodzilas juz?

Gość Joanna Sumeragi
Mam ten sam problem co dotyczy i mnie że nadal nie mam pojęcia co oznacza ciąża niewiadoma. Stąd dowiedziałam się od wróżki ale nie wyjaśniła mi o co w ogóle w tym wszystkim chodzi. Twierdziła że, ciąża niewiadoma jest zapowiedzią zmian, które dokonają się w MOIM życiu. Ciąża symbolizuje rodzący się, w naszym umyśle plan, który otwiera wrota do lepszego życia. Jest jednak pewna kwestia, która nie daje wróżce spokoju (i to dziwne... ) Potem dodała mi że DZIECKO odmieni moje życie, już nie będzie tak jak przedtem i chciała podać mi imiona a ja nie zgodziłam się... nie chciałam już o nic wiedzieć.

Gość Joanna Sumeragi
Jeszcze chciałam się dowiedzieć czy ciąza niewiadoma to prawie to samo jak ciąża nieplanowana? zarówno ciąża ''nie w porę'', jak i ciąża ''nie chciana'' zostały sklasyfikowane w jedną kategorie - ''ciąża nieplanowana'' może to o to chodzi?