Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieGaz0wany

Czy jestem aż tak brzydki :( ? Brak pewnosci siebie :(

Polecane posty

Gość NieGaz0wany

Witam mam wielki problem :( Strasznie niska samoocena :( Nie wiem co robic :( Mam wrażenie że wszyscy sie ze mnie smieja :( Moze mi sie tylko wydaje nie wiem :( :((((( Mam dziewczyne która często prawi mi komplementy ale wydaje mi się ze chce mnie tylko pocieszyć :( Albo moze zaslepia ją miłość :( nie wiem :( Co mam robić :( jak odzyskać pewność siebie :( Bo juz zapomniałem jak to jest Otoczenie zaczyna nabierać dystansu :( http://img36.imageshack.us/img36/9642/75724hi.jpg Troszkę przyfazowane więc jeszcze fotki z nk :( http://nk.pl/#profile/11687247 Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedzi :(

Gość emma baton
Jak na dwunastolatka nie jest źle :)

Gość NieGaz0wany
Tylko ze ja mam 18 lat

Gość Ja:P
wyglądasz na mniej niż 18 ale nie można powiedzieć ze jesteś brzydki, pewnie z wiekiem twój wygląd trochę się zmieni. pewnie wydaje ci się że wszyscy się z ciebie śmieją, uwierz w siebie i nie rozżalaj się nad sobą:P

Gość NieGaz0wany
Chciałbym żeby to było takie łatwe jak się mówi :(

Gość gguru
skad taki nik?

Gość NieGaz0wany
A czy to ważne ...

Gość NieGaz0wany
czemu tak sądzisz ?

nie wiem.. takie pierwsze wrażenie ze zdjęcia... ;) a 18 lat to Ty aby napewno masz? ;p

Gość NieGaz0wany
Tak mam 18 lat 182 cm wzrostu A w pazdzierniku 19 skoncze :/

Gość laaskaa
nie jesteś brzydki masz tylko bardzo skrzywiona SAMOOCENE... trzymaj sie z dala od internetu i nie wrzucaj tu swoich fotek - SZANUJ SIEBIE I MIEJ W DUPIE OPINIĘ OTOCZENIA!!!!!!

noo to młodo wygladasz jak na 18 :P no ale mi też zazwyczaj nie dają tyle ile mam... ;] a skąd ten pomysł, że jesteś brzydki? nie masz lustra w domu? ;)

Gość Ja:P
kurde chłopaku czym ty się przejmujesz ? jesteś wysoki a z wiekiem będziesz jeszcze przystojniejszy. fakt nie wyglądasz na 18 lat ale gdy będziesz straszy prawdopodobnie tez będziesz wyglądał na mniej- a to plus, i rzeczywiście nie wyglądasz na osobę niepewną siebie, głowa do góry i nie marudź bo szkoda zycia

Gość NieGaz0wany
Może macie racje :( Dziekuje za odpowiedzi Powinienem sie cieszyc z tego co mam Mam kobiete która kocha mnie takiego jakim jestem a nie potrafie sie z tego cieszyc :/

noo widzisz, wymyslasz sobie niepotrzebne problemy... Naucz się cieszyć z tego co masz ;)

Gość NieGaz0wany
Wporządku Dziękuję wam bardzo :)

Gość 5575757
A mnie się wydaje, że jakieś ciulnięte dziecko neostrady wrzuciło tę fotkę, bo chciało się na tym gościu odegrać.

Gość madziattttttttttttttttttttt
E tam,przesadzasz i to grubo.Nie jest zle,uwierz :).

Gość 5575757777777
o takie ciulnięte dziecko/świrus: http://stuff.swir.us/2007/04/01/ja%C5%9B_fasola.jpg Chłopie, gdybyś tak wyglądał, to co innego, http://img120.imageshack.us/my.php?image=dziadek2xi0.png ale twój wygląd jest ok, tyle, że dziecinny, czym się nie przejmuj. Z wiekiem nabierzesz wyglądu mężczyzny, a przy wzroście 182 zajebiście przystojnego. Powodzenia, ale najpierw zdobądź maturę, ukończ jskieś studia, zdobądź pracę a kobiety o takie http://img402.imageshack.us/my.php?image=niezamaszyna130505gzjy6.jpg i życie staną przed Tobą otworem🖐️ i powodzenia👄

Gość milusia kamilcia
Ej wez sie w garsc:)znajdz sobie jakies hobby a milosc znajdzie sie sama. I nie jestes brzydki. Usmiechnij sie tylko.

Gość milusia kamilcia
ja Cię mogę przewieźć na motorze z prękością 200km/h i albo wyleczysz się z dziecinnych kompleksów niższości albo się zersrasz w gacie, wybieraj. Oto mój motocykl i ja: http://img402.imageshack.us/my.php?image=niezamaszyna130505gzjy6.jpg Jeśli się decydujesz na wyleczenie z "choroby", to podaj namiary: e-mail, skype, komórka etc.

Gość NieGaz0wany
Niestety nie mogem sie umuwić, bo zbyt często wale gróche i przes to mugłbym się skompromitować w sprawach męsko-damskich. Jeste jeszcze prawiczkiem i nie wiem co i gdzie do czego.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Do NieGaz0wany
cytat z Twojego linka niby do lepszego zdjęcia: Tworząc własny profil w portalu nk.pl uzyskasz dostęp do wszystkich narzędzi, które przygotowaliśmy dla naszych użytkowników. Dołącz do Swojej szkoły i klasy Odnajdź starych znajomych ze szkolnej ławki i dowiedz się co teraz robią Przesyłaj wiadomości wszystkim Twoim przyjaciołom jednocześnie Twórz galerie zdjęć i komentuj zdjęcia Twoich znajomych Zakładaj fora tematyczne i dyskutuj na nich Importuj listę kontaktów Gadu-Gadu i Skype Poznawaj nowych ludzi Chłopie, wklej wreszcie prawidłowy link do Twojej dziecinnej buśki, a nie linki do Naszej Klasy!!! No chyba, że inteligentnie zapraszasz na "Naszą klasę" i tam chcesz się pochwalić swoim zajeebistym zdjęciem w objęciach dziewczyny.