ja_ja_ja 0 Napisano Lipiec 21, 2010 chyba to się zaczęło od stycznia. Tak jak zawsze dostawałam miesiączkę 6-8 dnia miesiąca, tak w styczniu dostałam 16, w lutym 12, w marcu 17, w kwietniu wcale nie miałam (co się nigdy nie zdarzało), w maju 11, w czerwcu też miałam. A teraz jest 21 lipca i ani widu ani słychu o krwawieniu. Mogłam zajść w ciążę w styczniu albo w lutym,ale skoro miałam tyle miesiączek to wykluczam to. W sierpniu tamtego roku dostałam grzybicy, która nie była wyleczona lekami. Myślicie,że to może przez to czy od razu pędzić po test czy do lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Anielica 0 Napisano Lipiec 21, 2010 a nie możesz iść po test do apteki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja_ja_ja 0 Napisano Lipiec 21, 2010 w styczniu robiłam dwa testy i oba były negatywne. Jakoś robienie testu mnie przeraża,ale pewnie poczekam jeszcze z dwa dni i zrobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Anielica 0 Napisano Lipiec 21, 2010 a nie podróżowałaś gdzieś, nie miałaś dużego stresu???? może masz zab. hormonalne??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja_ja_ja 0 Napisano Lipiec 21, 2010 W marcu byłam tylko na weekend w Pradze i nie miałam wtedy okresu,ale myślę,że może to też było spowodowane zażywaniem Xetanoru (który skończyłam zażywać w maju). Nigy nie miałam tak,że podróż wpływa jakoś na okres. Stresu trochę mam,ale w sensownych dawkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Anielica 0 Napisano Lipiec 21, 2010 to xetanor może być przyczyną zrób test i idź po luteinę na wywołanie okresu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach