Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AkiRa-21

wypryski po 20-stce:(

Polecane posty

Gość AkiRa-21

Hej. Mam 21 zawsze miałam idealną gładką buzię bez żadnych niedoskonałości- od 4 miesięcy na buzi zaczęły mi wyskakiwać wypryski- dlaczego? Nie jestem już nastolatką- nigdy ich nie miałam- jestem załamana:( najwięcej mam ich na lewym policzku- na prawym prawie wogóle i troszkę na czole- ale to raczej taka kaszka małych wypukłych kuleczek tak jak na brodzie-a nos tłusty w wągrach:( nie wiem co się stało. Kupiłam maść cynkową bo wyczytałam że jest dobra i wygląd skóry się dość poprawił ale na tym nieszczęsnym policzku i tak mi wyskakują i mam taki czerwony placek:( dodam że nie używam pudrów i wybieram się do dermatologa:( stosuję żel czysta skóra garnier. Ostatnio miałam dużo stresów- może to przez to? Macie podobne doświadczenia? Piszcie.

Gość AkiRa-21
nikt nie pomoże?:(

hej,mnie tez zalała fala pryszczy po 20 stce, nie wiem skąd i dlaczego. Masz kaszkę, też miałam na początku potem przerodziło się to w ropne syfy. Obecnie jestem na etapie leczenia tego, mam masę blizn i przebarwień- ratuje się skinorenem. Acha, zaczeło się też od czoła potem policzki :/ nie wiem co to jest mam kilka znajomych którym tez się to pojawiło też po 20 też kiedyś miałam idealną cere nie wyciskaj, ja leczyłam sie hormonami co pogorszyło sytuacjeo mam teraz trądzik różówaty :/ powodzenia

Gość AkiRa-21
masakra:( moja cera zawsze była idealna... wybieram się do dermatologa- nie mam tego dużo ale jednak mam- na czole jest ok- nawet nie widać- najgorzej to jeden policzek:(