Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawskiXXX

poznam odważna z warszawy i okolic

Polecane posty

Gość warszawskiXXX

witam tak jak w temacie mam 24 lata; 1.83 wzrostu, parametry dolne 18 cm długość 13 grubość 100% dyskrecji tylko poważne oferty zdjęcia nie dołączam jak coś to mejlem, któraś zainteresowana? kobiety w wieku 18-45 piszcie

Gość Jaki lubisz seks??

to zalezy co preferuje partnerka lubie sex tradycyjny, oralny, analny, hiszpansiki nie lubie rutyny w lozku , lubie eskerymentowac i robic to w roznych ciekawych meijscach, najwazniejsze zeby kobiecie bylo dobrze mnie najbardziej podnieca sam fakt ze kobiete zadowalalm:) a jej orgazm jest dla mnei ukoronowaniem lubie dominowac ale czasami lubie sie poddac partnerce zeby to ona przejela kontrole

Gość Sprzątaczka Gienia 65 lat,98kg
Ja jestem chętna :)

Gość Jaki lubisz seks??
A BDSM?

do Sprzątaczka Gienia 65 lat,98kg na glupie odp. nie odpisuje:) a co BDSM to ejzeli znasz sie na rzeczy to czemu nie jestem otwarty:)

Gość Jaki lubisz seks??
Wy tu wszyscy ogłaszacie się,aby zrobić przyjemność kobietom.Taka działalność charytatywna.A prawda pewnie jest taka,że żonom boicie się powiedzieć jakie macie upodobania.

Gość Jaki lubisz seks??
A to szkoda,bo ja nienawidzę takich odchyłów seksualnych.Szukam normalnego gościa anie jakiegoś świra,którego kręci sranie,sikanie i lanie partnerki.Podziękowałam.

nie mam żony a co do BDSM przyznam ze wiem jaka to ejst forma sexu ale nie mialem takiej partnerki z ktora sie kochalem w taki sposob. co do przyjemnosci to wiekszosc idiotow tak pisze bo ccha sie podlizac kobietom ja tak pisze bo w sexie nigdy nei bylem egoista i tak jest do dnia dzisiejszego a skoro swoj temat wyzej traktuje powaznie i oczekuje takich samych odp to czemu mam pisac glupoty? szczersoc to podstawa

Gość warszawskiXXXX
Zapomniałem jeszcze napisać, że po kryjomu razem z panem Mietkiem siedzimy w piwnicy i spełniamy nasze ukryte perwersje :) Oczywiście nie powinno wam to przeszkadzać drogie panie?

do Jaki lubisz seks?? a Ty mneiz a kogo masz myslisz ze mnie sranie sikanie czy wbijanie sobie igel kreci? BDSM to rowniez odgrywanie rol gdzie Ty jestes domina a ja ulegly albo na odwrot no i wiazanie partnerki BDSm w lightowej wersji soft mozna jeszcze sprobowac ale te ostrzejsze tematy sa nie dla mnie a zreszto napisalem CI co lubie,a reszta zalezy do partnerki:)

do warszawskiXXXX wiesz ze jestes idiota? dlatego najlepiej do razu zarejstrowac sobie tutaj nick zeby unikac takich debili jak Ty

Gość Jaki lubisz seks??
To napisz dokładnie,co lubisz w BDSM?

do Jaki lubisz seks?? przeczytaj uwaznie moje odpowiedzi nie wiem co to ejst czytalo sei to i owo ale nigdy nie mialem z tym stycznosci a wiec nie napisze ci co lubie z BDSM skoro nie mialem z tym stycznosci? a czemu akurat drazysz to skoro szukasz normalnego faceta? moze sie zapytaj jakie pozycje miejsca lubisz bo jak masz zamiar pisac o BDSM to ja dziekuje

Gość Jaki lubisz seks??
Jak ma wyglądać kobieta,której szukasz?

wyglad sie nie liczy:) wazne zeby byla odwazna kobieta podczas sexu lubiaca sex eksperymentowac nie lubiaca rutyny, cenie sobie aktywne seksualnie partnerki ktore nie leza jak kloda i facet ma robic co chce

Gość Jaki lubisz seks??
Najlepszą rzeczą na świecie jest właśnie odgrywanie ciągle nowych ról w seksie.To mnie kręci.Ale nic co wiąże się z moczem,kałem i zadawaniem dotkliwego bólu.

Gość Jaki lubisz seks??
A powinien się liczyć.Nie siebie szukamy.Moje ego mi nie pozwala ruchać się z facetem,któremu wszystko jedno,co rucha.

do Jaki lubisz seks?? idize sie do sex shopu i sie kupuje jakies kostiumy albo do wypozyczalni:) jeszcze pisalem wyzej odgrywanie rol zabawa w pana- domina i suba jest ok wiazanie moze nie calego ciala ale przywiazanie rak i nog do lozka tez jest ok ale reszta z BDSM to nie dla mnie tyle na ten temat

teraz to troche przesadzilas z tym okresleniem:) co mam pisac ze grubym kobietom albo bez zebow dziekujemy? po prostu jak jestes zainteresowana moja oferta to wymieniamy sie fotkami i wtedy wiadomo czy sie sobie podobamy czy nie jesli nie to dziekujemy urywamy kontakt a jezeli przypadamy sobie do gustu piszemy dalej po prostu napisalem ze wyglad sie nie liczy zeby nikogo nie urazic:)

hehe dobre z tym bez zębów co za wymagania czuję ,że ty nie sprostasz podstawowym jeju ale się usmiałam jeszcze rżę

do petrol jeszcze bym Cie zaskoczyl swoim doswiadczeniem bo kochalem sie z partnerkami duzo starszymi do siebie:) a jakbys mnie zoabczyla to na pewno bys mi nie dala 24 lat tylko duzo wiecej

hmm ale się reklamujesz już znalazłam chętnego a za ciebie trzymam kciuki

petrol opowiedz mi o sobie widze ze czesto sie tutaj udzielasz:P nie reklamuje po prstu jestem szczery chodz wiekszosc osob w necie klamie i nie tylko w necie:) chetnego??? lubie rywalizacje:)