Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efegenia donovan

Doznałam olśnienia!!!!

Polecane posty

Gość efegenia donovan

Otóż to było jak grom z jasnego nieba. Mam genialny pomysł na książkę!:) Wiem, że to będzie hit i bestseller!:) To będzie historia nastoletniej dziewczyny Izabeli i uwaga...wampira hmm nazwijmy go Edmund. Miłość pomiędzy śmiertelniczką w wampirem! Wiem, że muszę wiele dopracować ale co o tym sądzicie?

Gość Gorąco polecam...
Tak. To będzie hit. Proponowałbym jednak umieścić tę powieść w realiach prl. Oto Edmund gryzie się z Owa bohaterką o kartki na mięso jakie porzuciła zamroczona wyprzedażą baleronu pewna żona urzędnika państwowego.:classic_cool:

Gość efegenia donovan
Dziękuje wam! Jeszcze nie wiem jaki będzie ostateczny kształt ale myślę też o pewnym wątku...otóż ta Izabela hmmm dziwnie to brzmi muszę jakoś jej imię skrócić, więc ona będzie musiała przenieść się do ojca po rozwodzie rodziców np. gdzieś w Bieszczady miasteczko nazwę Bziorsk:) Tam spotka Edmunda, który będzie udawał 17-latka a do tego będzie adoptowanym synem miejscowego lekarza Kamila i jego żony Wespe no i będzie miał przybrane rodzeństwo Różę, Alicję, Janka i Przemka. Czuje, że to genialne:)

Gość Moon in the dark
Świetnie! Wyśmienite! Ale jeśli to ma być Izabell to proponuje aby poznamy mężczyzna miał na imię Kazimierz:):);)

Gość eqgte4h
Czy Twoje "olśnienie" nie nazywa się sagą "Zmierzch" Stephenie Meyer? :D

Gość efegenia donovan
A i jeszcze ojciec Izabeli będzie komendantem miejskiej policji :) Mam tyle pomysłów, że chyba nie skończy sie na 1 tomie a stworzę sage! Przeraża mnie mój geniusz:o

Gość hahahaa zajebisty temat
usmialam sie jak nie wiem!!!!!!! jak napiszesz kasiazke, zamawiam jeden egzemplarz z twoim podpisem :PPPPP

Gość eqgte4h
Buhahaha :D nie ma to jak kopiowanie czyichś książek :D

Gość efegenia donovan
Nie wiem o co ci chodzi z tym zmierzchem ale moja powieść to... Wieczór! 1)Wieczór 2)Wieczór: Bez księżyca 3)Wieczór: W zaćmieniu 4)Wieczór: Poranek Tak mam zamiar to nazwać!

Gość buhaahahhahahahah

Gość efegenia donovan
AAAAAAAAAaa i wiecie co Alicja i Janek będą parą tak jak Róża i Przemek! No i na początku Edmund nie będzie przepadał za Izabelą ale to wynikać będzie z tego iż ona obudzi w nim instynkty do picia ludzkiej krwi a rodzina Kumelów piją tylko krew żubrów z puszczy. No i będzie myślała, ze on jej nie lubi ale potem ją polubi. A wiecie kiedy? Ha! Już mówię. Jak na parkingu o mało ją nie potrąci żukiem kolega ze szkoły, wtedy Edmund szybko i zwinnie poruszający się niczym wiatr uratuje Izę. Ona się kapnie, że coś jest nie tak ale on będzie zaprzeczał. Wtedy zacznie studiować książki i wpisze sobie co nieco w google i się okaze co????? Że Edmund jest wampirem!

Gość marcyś
A Izabella będzie jeździć fiatem 126 p, a Edmund bohatersko obroni ją przed przejechaniem przez traktor przed budynkiem Zespołu Szkół Gastronomicznych. Super, jak wydasz tego hita to daj znać :-) Zresztą będzie duża reklama :-)

Gość
no i nie zapomnij zrobic Edmundowi konkurencji w postaci umiesnionego Cygana Jakuba. obozujacego w pobliskiej puszczy razem z rodzina i znajomymi.

Gość marcyś
efegenia, byłaś pierwsza :-) To z żukiem to dobre :D

Gość marcyś
Cygan Jakub :D Dobre

Gość efegenia donovan
yyyy przepraszam ska wiecie o Jakubie? Hej czy ktoś mi sie włamał na kompa?????? :o

Gość efegenia donovan
Ale wiecie co z Jakubem to jeszcze lepsza historia bo on oczywiście w drugiej części okaże się....pół człowiekiem pół rysiem! Ha!

Gość
no i rozumicie iza zaprzyjazni sie z rodzina edmunda i pewnego dnia pojda na jakas wycieczke do lasu, przy okazji grajac w palanta (kijami ktore wystruga im jakub np.). no i spotkaja tam jacka, wiktorie i laurentego, takiego murzyna z wymiany, i oni beda chcieli ize zjesc, ale ona ucieknie ze niby do swojej matki renaty. ale boski edmund ja uratuje i bedzie musial wyssac jej trucizne. nie zezre jej i tym udowodni swoja milosc !

Gość
no dobvre to z jakubem, ze ma dziedziczna wscieklizne i czasem sie wkurza a druga czesc zrob o tym ze edmund odejdzie od izabeli ze niby jej nie kocha i wtedy do gry wkroczy jakub!

Gość efegenia donovan
bez kitu kto mi po kompie buszuje? Zaraz podam do admina???????? To mój pomysł był:(

Gość efegenia donovan
W drugiej części Edmund odjedzie od Izy, gdyż na przyjęciu urodzinowym zorganizowanym przez Alicję przetnie się papierem od prezentu i Janek rzuci się na nią czując woń krwi!!! Edmund wyjedzie aż do Szczecina gdzie będzie polować na dzikie morświny a Iza zrozpaczona rzuci się z Giewontu ale spokojnie ze spadochronem bo będzie uprawiać sproty extreme. Wtedy w wizji Alicji( bo musicie wiedzieć wampiry będą mieć szczególne zdolności) nie będzie nic o sportach tylko Alicja zoabczy iż Izabela umarła. Wtedy Edmund uda się do Olsztyna do wielkiego wampirzego klanu Wajdulri i tam poprosi ich o uśmiercenie go. Lecz w ostatniej chiwi Iza uratuje go biegnąc po rynku Olszyńskim i krzycząc: -Edmund nie!

Gość
oj papierem, moze udramatyzujmy i niech to bedzie siekiera!

Gość moja ulubiona
jacka bym zamieniła na czaka norrisa

Gość
no a iza w tym czasie zaprzyjazni sie z jakubem i prawie-prawie sie z nim pocaluje, a co.

Gość efegenia donovan
wiecie co... niebezpiecznie dziwi mnie fakt, że piszecie wiele rzeczy o których ja też myślałam hmm to dziwne.:o

Gość
o a 3 czesc o tym jak wiktoria bedzie chciala pomscic jacka! ( bo laurentego w 2 czesci zezra rysie)

Gość
to nie opieprzaj sie i dawaj swoje pomysly zanim ktos oskarzy cie o plagiat ;)

Gość
ty efegenia ale wes ty sobie jakis pseudonim artystyczny wymysl, Stefania Mejer, wiesz jak ten doktor mejer z "na dobrze i na zle"

Gość wazzzuuuuuppppp
ale Iza musi być lekko opozniona w rozwoju i cięzko myślec dlatego też Edmunt nie będzie mógł odczytać jej myśli, a ponadto ma mieć katar sienny i cały czas otwatrą buzię w zwiazku z tym. co Wy na to? :classic_cool: