Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakilkadni

warszawa

Polecane posty

Gość zakilkadni

witam, w ten weekend jadę do koleżanki do warszawy możecie napisać mi jak wyglądają ceny w klubach czy za wejście trzeba płacic i ogólnie co powinnam wiedzieć gdzie iśc itd. byłam w warszawie wieki temu a koleżanki pytać nie chcę;)

Gość zakilkadni
takie bardziej z alternatywna muzyką jestem z trójmiasta, jak chodze na imprezy to do soho społdzielni literackiej, teatru atelier i czasami do spatifu no i studenckie imprezy tez zaliczam raz na jakis czas ;)

Gość zakilkadni
np. Peszkowa, Gaba Kulka tego typu muzyki słucham...

Gość ona z warszawy 24
W warszawie piwo przeważnie kosztuje 9 zł. Taniej rzadko kiedy można dostać piwko:) a jeżei chodzi o wejściówki to różnie .dziewczyny często wchodzą za darmo albo np do 22 jest za darmo wjazd pozniej sie placi. do 20 zł maks. ale to zalezy gdzie chesz pojsc:) osobiscie polecam DESPERADOS dobra lokalizacja dziewczyny wchodza za darmo faceci placa 30 zł. ale jest selekcja.:) Zycze udanej zabawy:)

Gość zakilkadni
ona z warszawy 24 dzieki za odpowiedz w zasadzie ceny normalne, chociaż 30 zł za wjazd do knajpy dla faceta to trochę duzo

Gość ona z warszawy 24
ale Ty jesteś dziewczyną więc nie przejmuj się:P no tak ale wiesz na balkonikach tancza dziewczyny:P wiec moga oko nacieszyc. spoko klub:) duzo wiary , muzyka dla kazdego:) wejdz sobie na stronke i obczaj :)

Gość zakilkadni
muszę przyznać, że całkiem mi się podoba :D

Gość ona z warszawy 24
no to super:) pozostaje życzyc UDANEJ ZABAWY:)

Gość fotomodelka z wawy
alternatywa - to ja Ci mówie - na pradze głownie, zazwyczaj wejscie gatis chyba że jakis koncert ale i wtedy koło 10 zł góra, polecam Saturator i jeszcze jakis klub na ulicy 11 listopada i jeszcze hydrozagadka