Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Ale mam dzisiaj doła

Polecane posty

Ja wcale nie mam doła! Ja tylko sobie wmawiam! Jestem zupełnie zdrowy i wmawiam sobie to wszystko. Nie mam żadnych problemów tylko mi się wydaj że je mam. Od 10 lat mi się wydaje ze mam myśli samobójcze a tak naprawdę ich nie mam! I tylko mi się wydaje że jestem samotny, a tak naprawdę mam przecież psa.

A czerwone światełko w telewizorze się świeci od rana. A w telewizji mówią żeby wyłączać telewizor i nie zostawiać w stanie czuwania! Ale nie! Kto by pamiętał o tym żeby wyłączyć telewizor!

Przecież jest w okrągłej butelce! No własnie w okrągłej! A okrąg nie ma początku ani końca! To jakim cudem piwo z okrągłej butelki ma koniec? Coś tu nie gra! Pewnie jakiś Njuton albo inny Ajnsztajn coś sknocił jak wymyślał prawa fizyki!

To czemu skoro kwadrat nie ma początku ani końca to tylko okrąg nie ma początku ani końca? Czemu ludzie nie wierzą w szatana? Ludzie zło wcielone istnieje! Śnił mi się pół roku temu władca ciemności! Chciał mnie zjeść! Miejcie się na baczności bo i wam może się przyśnić coś strasznego!

Nieeeeeeee!!!!!!!!1 Wiesz coś ty zrobiła?! ZEPSUŁAŚ IDEALNY TEMAT! Ten temat osiągnął stadium ideału i w takim go pozostawiłem a ty wszystko zepsułaś! TU było 102 posty! 102! Jak Rudy 102! Jak 102 Dalmatyńczyki! Jak Apollo 102! A ty napisałaś post numer 103! DLACZEGO!?

Gość Potrzebująca porady
Dzień dobry Pani Joanno,cieszymy się,że masz dzień z wątpliwości w tle,to dobre rokowania sa,a Panienka wyżej czemu doła ma?

Gość Potrzebująca porady
u mnie godzina wcześniej i jest jasno,opisz ni w skrócie stan duszy,bo nie chce mi się tego wszystkiego czytać,ja dziś miałam najgorszy dzień od mojego przyjazdu,jeszcze nigdy nie byłam w takim stresie... stres wykańcza,zabija,ogranicza cie,nie pozwala logicznie myśleć,nawet się pomodliłam, może powinnam do spowiedzi isc,jak myślisz?

Gość pijanapowietrzem
kurwa mac no