Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinomaniakamator

szukam filmu - seryjny morderca w przebraniu kobiety

Polecane posty

Gość kinomaniakamator

czy ktos kojarzy film, seryjny morderca przebieral sie za kobiety, tropil go detektyw, film na pewno sprzed 2000, tego policjanta nie wiem czy nie gral stephen rea ale moge sie mylic, byla tam taka scena ze ten morderca jechal ze swoja ofiara autobusem. kojarzy ktos?

Gość hahahhaaha ja też coś mam
A czy ten film nie był przypadkiem w trzech częściach i ten seryjny morderca mordował mężczyzn? O tym, że się przebiera za kobiety można było się dowiedzieć dopiero na sam koniec filmu?

Gość kinomaniakamator
coś mi świta że na końcu byl motyw z tym przebieraniem, jak on wlaśnie w tym autobusie/tramwaju za kimś jechal, bodajże za tym policjantem

Kojarzę film z bardzo podobną fabułą. Tytuł mam na końcu języka. Ale nie wiem czy to jest ten sam film.

Gość kinomaniakamator
proszę wrzucić propozycję, ja sobie nie mogę przypomnieć. męczy mnie to okrutnie :)

Już sobie przypomniałam. Tytuł to żądza krwi. http://www.filmweb.pl/serial/%C5%BB%C4%85dza+Krwi-2002-139546 To ten sam film?

Mi się kojarzy taki film, ale on miał tytuł coś w stylu "transamerican" ale nie wiem dokładnie, bo dawno go widziałam

Gość Ja mojego M poznałam
ale ten link to do serialu a tu chodzi o film:-P

Gość kinomaniakamator
aktora moglam pomylic bo stephen rea gral w citizen x o seryjnym mordercy w rosji. dzieki za link - to nie ten film. tamten byl starszy

" ale ten link to do serialu a tu chodzi o film" Wiem, ale jeżeli autorka obejrzałaby jeden odcinek tego serialu, którego wkleiłam link to mogłaby pomyśleć, że to jest film. Z tego co pamiętam, to każdy odcinek opowiadał co innego. A ja już więcej nie pomogę, bo więcej nic mi nie przychodzi do głowy. Przeczytałam recenzję tego filmu transamerican i się uśmiałam :D Sama również przypomniała sobie pewien film, więc go opiszę tutaj. Jakiś horror. Wiem, że był tam chłopak i dziewczyna, którzy byli parą. Chyba po jakiejś kłótni dziewczyna umarła. Później ten chłopak przez cały czas miał wrażenie, że ta dziewczyna go prześladuje. Na koniec filmu spojrzał w lusterko i zobaczył, że ona przez cały czas siedzi mu na plecach. Brrr Zna to ktoś?

A co do filmu strach, to go oglądałam ale nie przypominam sobie tam żadnych przebierańców :P

dziękuję, bardzo prawdopodobne, że to widmo. Aczkolwiek myslałam, że ten film był produkcji amerykańskiej

To shutter ma 2 wersje, amerykańską i azjatycką? Wprawdzie nie pamiętam, którą z nich widziałam, ale to był chyba najlepszy horro jaki widziałam. Wiem, że początkowo był nudnawy, ale końcówka mnie wmurowała :P

Czytałam już wcześniej na filmweb recenzję widma (wersji azjatyckiej) i wtedy sobie zdałam sprawę, że to jest ten sam film. Dopiero niedawno znalazłam amerykańską wersję na filmwebie, i doszłam do wniosku, że na pewno oglądałam wersję azjatycką, ponieważ ta amerykańska jest zbyt nowa, bo z 2008. A ja ten film oglądałam już bardzo dawno temu.

Gość kinomaniakreaktywacja
to kojarzy ktos ten film o mordercy?