Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

werona1920

podobam się młodszym

Polecane posty

Gość małgonia_22
pewnie wygladasz na 20max. a wolalabys sie podobac starszym?

z tego, że młodo wyglądasz? z obiektywnej atrakcyjności fizycznej? :)

Gość mlodszy ale nie mlody
Mam 22 lata i powiem Ci to norma ze podobasz sie ludzia w wieku 20 lat ja sam ogladam sie za takimi kobietami ale co z tego jak one niestety wola starszych

Duzo osob tak pisze a czasami nawet nie chca dokladnie poznac i czy byla bys w stanie zwiazac sie z 22 latkiem???

Gość aleksandra321
ja mam to samo :) tylko, ze ja mam 30 lat mam problemy czasami zeby piwo kupic! To chyba dlatego ze jestem filigranową blondynką i do tego mam taką dziewczęcą urodę. No i też podrywaja mnie 20sto latkowie :D

No to prawda... ja akurat wole mezczyzn starszych od siebie... Ale nie jest to regula wsrod kobiet. Mysle, ze wiele sie zmienia w tej sferze obyczajowosci. Choc chyba bywa, ze kobiety obawiaja sie zwiazkow ze znacznie mlodszym facetem.

dlaczego by nie związać się z dwudziestodwulatkiem? Odwagi, uderzaj do takich dziewczyn i nie zrażaj się niepowodzeniami

Heh ja krecilem ze starsza kobieta ale nie wyszlo bo wkoncu uznala ze jestem za mlody i nie bedzie mi zycia psuc dlatego ciezko mi uwierzyc ze starsza sie moze zwiazac z mlodszym od siebie

Gość aleksandra321
mam dwie koleżanki ktore tworza bardzo udane związki z mlodszymi od siebie facetami. Jeden o 9 lat, a ten drugi 7 lat :) a co ci sie tak podoba w starszych dziewczynach?

Bo jak gdzies wychodze z ruwiesnikami to siedze cicho bo nie mam o czym pogadac caly czas przebywam w starszym gronie bo nie potrafie sie dogadac z ludzmi w moim wieku dlatego wole starszych bo z nimi mam o czym rozmawiac ale jakos nie mam nadziej na taki zwiazek z kobieta zbyt wiele razy uslyszalem ze jestem za mlody jak tylko powiedzialem ile mam lat

Gość aleksandra321
widzisz, ja też raczej bym się nie zwiazała z tak młodym facetem bo myslalabym, ze z jego strony to takie chwilowe zainteresowanie starsza dziewczyną, że potraktowałby to eksperymentalnie :) A kobiety w moim wieku raczej szukają facetów do powaznych już związków. ale wiesz, jak to w zyciu się układa - wszystko jest mozliwe :)) głowa do gory! powodzenia

A dlaczego kobiety szukaja starszych duuuuzo starszych znam wiele par gdzie ona ma 20 a on ponad 30 faceci po rozwodach z dziecmi i co oni maja poukladane w glowie? Taki facet potraktuje taka laske jak zabawke w 99% wiec one chyba nie szukaja ustabilizowania?

Te same roznice wieku wydaja sie mniejsze i wieksze na roznych etapach zycia. Np. 20 i 35 wydaje mi sie bardziej drastyczne niz 30 i 45. Ale to moja subiektywna opinia. Bywa, ze kobiety ok. 30tki chca bezpieczenstwa, stabilizacji, slubu, dzieci. A istnieje wieksze prawodpodobinestwo, ze facet 22let. jej tego nie da, a np. 30paroletni lub starszy tak. Nie kazdy facet 22let. pracuje, nie kazdy pragnie brac na swoje barki taka odpowiedzialnosc jaka jest rodzina itd. I jest to dla mnie w zupelnosci zrozumiale.

Gość aleksandra321
powiem ci, ze osobiście nie rozumiem lasek ktore wiażą się z duzo starszymi facetami... ja bym nie chciala. Lubię rówiesników :) ewentualnie +/- 5 lat

heh ale dlaczego odrazu po tym jak kobieta dowie sie ile podrywajacy ja ma lat splawia go ja wygladam na starszego daja mi min 26 lat ci ktorzy mnie znaja a nie wiedza ile mam lat gdy sie o tym dowiaduja kaza mi przynocic dokument bo nie wierza gdyz nie tylko wygladam ale i zachowuje sie jak duzo starszy niz kazdy 22 latek

Gość zazdrosnyskurwiel
jak mi sie spodobasz to moge cie od tylu w dupe zapiąć... lubie takie 28, ktore wygladaja na 22.. mmm słoduztkie ladniutkie sexowno mlodzience, bedde trzymal twoj tyleczek dawal w niego klapsa i pieprzyl cie

no dobrze Mlody... ale sam powiedz czy bylbys gotowy wyrzec sie tego cudownego, byc moze studenckiego, zycia na rzecz nanczenia dziecka, obowiazkow domowych itd itp?? bo zakladam, ze jako przedstawiciel mlodego pokolenia opowiadasz sie za partnerskim zwiazkiem. bylbys teraz na to gotowy? albo za rok? by zostac mezem, ojcem? nie mowimy, ze malzenstwo to wiezienie :D (chyba nie?;) ), ale jednak wymaga od nas pewnych wyrzeczen....

no studenckie to onio nie jest bo pracuje juz dosc sporo mam swietna prace ktora uwielbiam a co do rodziny to niczego innego w zyciu nie pragne tak mocno jak zalozenia rodziny tego ze gdy wracam z pracy ktos na mnie czeka w domu ktos kogo bede kochal jak nikogo na swiecie zona dziecko. Ja w wieku 22 lat szukam finansow nie tak jak wiekszosc na to aby zrobic tuning swojego auta i na sobotnia impreze a na to aby zaczac budowac swoj dom tylko ze jakos brak motywacji bo jak ma stac wiekszosc czasu pusty to nie ma sensu

Gość aleksandra321
och młody! jestes wspaniałym młodym mężczyzną :)) naprawdę zyczę ci zebys znalazł swoją drugą połówkę :)

Jesli to, co czytam to prawda to nie ukrywam, ze jestem w szoku :D :) Moze dlatego, ze obracam sie wsrod ludzi wiodacych inny styl zycia. Wiesz, jestem przekonana, ze wkrotce znajdziesz jakas kandydatke na zone. O ile poszukujesz?

na sile nie szukam bardziej oczekuje na to ze milosc wkoncu przyjdzie i ze bedzie to jedyna prawdziwa milosc i do konca

Ja jestem taki jakim mnie wyhowala moja matka z co jestem jej bardzo wdzieczny Ty uwarzasz ze idealista niektore ze "pizda nie faet" sory za slownictwo ale musialem bo nie hodzi na dyskoteki nie pije takze nie jest lekko w zyciu

oj pare bledow mi sie wkradlo sorka

Ano nie jest lekko :) nikt nie mowil, ze bedzie latwo ;) W kazdym razie idz swoja droga i nie daj sie zwiesc na manowce :) Szczescia zycze 🖐️ PS. Jestem przyzwyczajona do bledow, nie robia na mnie juz wiekszego wrazenia, takze spoko ;) :D

ja nigdy nie zwracalem uwagi na pisownie bo zawsze wolalem liczyc. Dzieki bardzo i takze zycze powodzenia