Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milusia kamilcia

Jaki kostium dla grubego brzucha, malego biustu i tylka?

Polecane posty

Gość milusia kamilcia

:O Dzieki z gory za podpowiedzi..

Gość milusia kamilcia
Prosze o doradztwo:)

Gość majdalena
żaden kostium tylko worek po ziemniakach

Gość milusia kamilcia
Dzieki, ktos jeszcze moze sie wypowie?

Gość milusia kamilcia
up?

Gość milusia kamilcia
Raczej wolalabym bikini, ale dzieki za odp:) moze ktos podesle zdjecie jakiegos bikini dla mnie? Bede wdzieczna !

Hm, no to skąd my mamy wiedzieć co Ci się podoba? Ja Ci poradzę tylko, żebyś dobrze się zmierzyła (ciasno pod biustem i luźno w biuście) i żebyś dobrze dobrała górę. Nie na zasadzie S, M, L czy 'miseczka B', 'duże C', '85D na mega biust'. Tak sobie nie dobierzesz, chyba że wiązane trójkąty z pierwszego lepszego sklepu. Nie masz prawie szans, żeby stanik zapinany na plecach leżał dobrze, jeżeli jego rozmiar to S albo jakieś 85C. Np. koleżanka zamówiła sobie strój M, na nią nie pasował, za małe miski, obwód w miarę ok. Gdyby wzięła większy, miski byłyby ok, wtedy obwód za luźny. Ja przymierzyłam, miski dobre, obwód okropnie za luźny. Gdybym chciała zmierzyć S, obwód byłby lepszy, a wtedy miski za małe. Wybierz odpowiedni rozmiar dla siebie. Jakie staniki nosisz przy jakich wymiarach? Jeżeli chcesz coś kolorowego, to polecę Freyę, ma dużo kolorowych. Jeżeli jednokolorowy, to może Panache i Pour Moi?. Popatrz na stroje tych marek. Zajrzyj do wątku o kostiumie z Triumpha na 'Moda i ubiór', powinien być gdzieś na pierwszej stronie, tam podałam kilka linków do strojów.

Gość milusia kamilcia
Dziekuje Glaszczko! Wiem ze znac swoje wymiary to podstawa, ja mam 75 b,c. Zaraz spojrze na oferty marek ktore polecilas, jeszcze raz dziekuje:)

Aż ciężko uwierzyć w 75B/C :) Więc muszę spytać, na pewno bardzo ciasno pod biustem masz ponad 80cm i w biuście ok 90cm?