Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miranda 30

Byliscie kiedykolwiek swatani?

Polecane posty

Gość Miranda 30

Jakie macie doswiadczenia?Ja bylam kilka razy i bylo mi glupio gdy ja mu sie podobalam a on mi nie...

Gość ja byłem
ale i tak nic z tego bo nie były to dziewczyny w moim typie ani z urody ani z charakteru :-(

Gość eja jak dla mnie
najpierw moja przyjaciółka z kolegami z akademika, później siostra , matka która najchętniej toby mi już księdza zamawiała -hahaha to straszne ciągle ktoś mnie swata a ja tego nie chce!!!!!!!! ludzie cały w tym ambaras żeby dwoje chciało naraz!!!!!!!!!!

Gość Miranda 30
A osoby ktore Cie swataly nie probowaly Cie w jakis sposob namówic?

Gość Miranda 30
Mnie kiedys probowal swatac ojciec,siostra teraz kolezanka z męzem tylko wybieraja osoby ktore absolutnie nie są w moim typie...

Gość ja byłem
namówić na coś co nie ma szans to ja się nie dam choć wiele razy było no weź bo to taka fajna dziewczyna ale to nie dla mnie i już

Gość Ja bylem wyobrazncie sobie
ze kolezanka mnie chciala wkrecic w zwiazek z kaszalotem. Ile ja sie wtedy wstydu najdlem to sobie nie wyobrazacie. Ona nie tylko nie byla ladna, ale bardzo niekulturalna, nie dla mnie.

Gość Miranda 30
Tez kiedyś slyszalam taki fajny chłopak ;)

Gość wyswatana
Ja własnie kilka dni temu zostałam wyswatana przez znajomych,no coz najpierw byla zlosc na znajomych ale teraz jest super

Gość jak dla mnie cd
tekst który poprstu mnie rozwalał -przemysl to , żebyś później nie żałowała , że nie spróbowałaś, no masakra poprostu.!!!!!!

Ja slyszalem to samo. Jak zaczalem wymieniac glosno przy wszystkich jej wady, to kolezanka sie na mnie wscikla, ale po jakims miesciacu mnie przeprosila. Wiecie z kim jestem? Z kolezanka, ktora mnie probowala swatac :D

Gość Miranda 30
To masz farta :)

Gość ja byłem
ale jak się chłopakowi dziewczyna nie podoba to i tak nic z tego nie będzie a do tego pyskaty charakter to już gorzej nie może być :-(

Gość Miranda 30
Ja kiedyś bylam swatana z kolesiem ktory pisal do mnie ze TESZ mnie pozdrawia :)

To dziwna historia byla, ale dobrze, ze moja dziewczyna nie utrzymuje kontaktow z kaszalotem (od momentu gdy kaszalot niekulturalnie mnie nazwala ) :)

Gość Miranda 30
Zrobilam mu loda z polykiem i sie odczepil :)

Gość ja byłem
najgorsze jest to, że tej dziewczynie wpadłem w oko i łaziła za mną aby się gdzieś umówić a ja ciągle wymówka, że czasu nie mam

Gość Miranda 30
To wyzej to podszyw

Gość ja byłem
przyjaźń kobiety i faceta to krok do związku a poza tym jak ktoś jest plotkarzem to jak to niby miało by wyglądać, ona prawie już mówiła, że parą jesteśmy a mi się nawet nie podobała

mnie wyswatał chłopak mojej przyjaciółki ze swoim kolegą:) spotykamy sie od kilku tygodni i jak narazie jest super. generalnie jestem mu wdzieczna ale gdy usłyszałam o tym ze chce mnie wyswatać to kompletnie nie bylam zainteresowana, bo nie jestem zwolenniczka swatania ludzi na siłe:)

Pytanie do facetow? Jak faceta zniechecic do siebie ale delikatnie żeby go to nie zabolalo?

Udawac istote pusta, kretynke, ktorej zalazy na blachych sprawach. Mnie by to do szalu doprowadzilo, ale jesli sie mu to spodoba, to potem mnie nie bij :P

Gość ja byłem
Miranda chyba się nie da tak aby nie było z tego konsekwencji, a nich zajmą się tym ci którzy do tego się przyczynili

Ja bylam z jednym na weselu ale tylko jako koleżanka i poznalam jego rodzine, ktora byla przeurocza .Jak zerwalismy kontakt bo on byl zainteresowany a ja nie to tylko tej rodziny bylo mi szkoda.

Gość sarrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeee
byłam, ja i on- ktoś nas zeswatał i się spotykamy odparu miesięcy :p

Gość gosc434
wyswatałam przyjaciółkę z kuzynem - są już kilka lat małżeństwem. Sama zostałam wyswatana przez znajomego - ślub był rok temu :)

Gość śpiąca królewna 193 :)
Ja zostałam wyswatana przez siostrę i przyjaciółkę , teraz jesteśmy parą , ale czegoś mi w tym brakuje . On wydaje się bardzo zaangażowany a ja traktuje to raczej jak przygodę , dodam jeszcze , że jest starszy o 9 lat , co wy na to ?

Gość winka
Mnie koleżanki 2 razy próbowały wyswatać i umówiły mnie z facetami. Nic z tego nie wyszło. Jeden z nich nawet mnie mocno zainteresował, myślałam, że może coś z tego wyjść, ale jakieś 2 tygodnie później dowiedział się w pracy, że na pół roku musi się przenieść do innego miasta, więc niestety skończył się temat. Ale koleżanki nie dały za wygraną i ostatnio na urodziny wykupiły mi abonament na 3 miesiące na portalu randkowym mydwoje.pl:) Też jakiś rodzaj swatania... Wprawdzie już sama sobie wybieram z kim chcę się spotkać, ale jednak z ich inicjatywy tam teraz działam:) Moim zdaniem swatanie nie jest złe. Chociaż gdyby mama zaczęła mnie swatać, dziwnie bym się czuła...:)