Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiek5615

ratunku!!! brak okresu od 9 maja

Polecane posty

Gość kasiek5615

vvitam vvas vvszystkich okres zaczął mi się 9 maja a skończył 15 to było ostatnie krvvavvienie. boli mnie brzuch ale miesiaczki nie vvidać nie vviem co mam zrobic bo vvspułrzyłam i boje sie ze zajde vv ciąże. moj okres nigdy nie był regularny . miałyście podobne przypadki ? pomuszcie

Przede wszystkim musisz powiedziec o wszystkim rodzicom.Oni sa za ciebie odpowiedzialni,nabroilas i teraz musisz poniesc tego konsekwencje.A twoj chlopak jest strasznie nieodpowiedzialnym czlowiekiem ze zdecydowal sie na wspolzycie z tak mlada osoba.

to nie chodzi o to zeby povviedziec rodzica robiłam testy a vvyszły negatyvvne. navvet gdy nie vvspułrzyłam mialam nie regularny okres.. moj chlopak bardzo mnie kocha i vviem ze moge na niego liczyc jestesmy razem 18 miesiacy i jest na razem doskonale ... a ja sama chciałam zacząć vvspułzycie on do niczego mnie nie namavviał

Gość krakowianka19
no bez przesady nie zawsze brak okresu oznacza ciążę :/ istnieje wiele innych problemów zdrowotnych przy których zanika miesiączka.. pogadaj z mamą niech zabierze Cie do gina

nie chce vvizyt u ginekologa nie lubie sluchac jak ktos pier*** do mnie jak by ksiązke pisał myślałam zeby iść do ginekologa pryvvatego ten przyjmie mnie bez zarzutu ale troche to strsujace muvvic o svvoich przezyciach do kogos obcego, morzecie muvvic ze jestem nieodpovviedzialna ale kocham tego chlopaka i nie zaluje ze zaczełam z nim vvspulrzycie , on róvvnierz sie martvvi a ja nie umiem go uspokoic bo sama zaczynam sie denervvovvac , ostatnio sie poklucilismy bo byismy razem na vvesleu i tanczyl jako druzba ze svvoja druchna i zrobilo mi sie przykro nie chcialam povviedziec o co chodzi vviec sie zloscil. rovvniz troszke vvczesnie poklucilismy sie o głupstvvo ale byla to dlurzsza klutnia moze to stres na to vvszystko vvplyvva. jeszcze teraz novva szkola praktyki.

jest odemnie starszy ma 19 lat ale mi to ni przeszkadza , moim rodzica tez ponievvarz bardz mu ufaja

Gość krakowianka19
nie masz W na klawiaturze? :/:/

Na innym topiku piszesz ze masz 16 lat a on 20.Krecisz cos.Wez sie dziewczyno lepiej za slownik,bo az w oczy kloje.A z problemami z @ musisz udac sie do ginekologa,tutaj ci nikt na odleglosc nie pomoze i nie wyleczy.Pozdrawiam.

kashi nie zalorzłam tego vvontku zebys robiła mi tu jakis vvykład. pisze jak umiem zbłedami czy bez vvali mnie to mam dysleksje i mam do tego bravvo. nic nie kradze pisze i tyle aty jak masz vvyklad robic to lepiej vvvogule nie pisz

Tak, miałam tak. Ostatni okres miałam 26 maja. Jestem teraz w 7 tyg. ciąży. Pomogło Ci to w czymś? Idź do lekarza! Jak się boisz że trafisz na złego, poproś chłopaka o pomoc i idź prywatnie! Tak nawiasem mówiąc, to że mu Twoi rodzice ufają chyba znaczy że myślą że nie pójdzie z Tobą do łóżka... Co do ciąży- powtórz test ciążowy, potem zrób badanie krwi na beta HCG. Bez względu na to czy jesteś w ciąży czy nie idź do lekarza bo brak okresu przez prawie dwa miesiące normalny nie jest. Może masz zaburzenia hormonalne, może jakieś problemy ginekologiczne- na pierwsze pewnie dostaniesz tabletki, które jak widać i tak Ci są potrzebne.

Gość lepiej idź do gina
i to czym prędzej Mi 2 testy wyszły negatywnie a w ciąży była więc możliwe że ty tez jesteś. A piersi cię bolą?

Gość no i chłoptaś pójdzie
do pierdla :D hehehehehe :D