Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Folklore

Nie moge juz czytac tematow obrazliwych dla Polek!

Polecane posty

widze ile tematow jest zakladanych po to tylko zeby obrazac nas Polki mieszkajace w UK, tylko zwykle chamy tak opluwaja polskie kobiety owszem niektore Polki sie zle prowadza ale to ich sprawa zazdrosni polacy wypisuja na roznych forac na swoje rodaczki tyle wulgarnych slow i po co ????? jakos znam slowakow litwinow i oni tak nie pluja na swoje kobiety ktore czesto pieprza sie z kim popadnie mowiac ze wszystkie Polki to kurwy pamietajcie ze Polkami sa rowniez wasze matki czy siostry

Gość parappapa
pisza bo zazdrosc polaka nie zna granic. skoro zyje ci sie lepiej niz inny- zaslugujesz na potepienie :O dobrze sie prowadzisz? jesli tak to nie rozumiem czemu sie tym bulwersujesz... tez mieszkam w uk i jestem normalna kobieta, ktora nie zwraca uwagi na docinki idiotow :)

pamietam ze po przyjezdzie 2 lata temu w pubie podrywal mnie anglik i spytal o narodowosc po uslyszeniu ze polkla powiedzial ze to bardzo fajnie bo pewno jestem latwa i on ma kolege polaka ktory powiedzial ze polki ida do wyra z kazdym wiec pytam sie kto m.in psuje nam opinie ?

Gość parappapa
ja bym mu w pysk strzelila i zapytala czy kolega tez wspominal o temperamencie Polek ???

Bo naszych polskich panów szlak trafia że im nie dajemy tylko obcokrajowcom.A angielki czy inne, pewnie im też nie chcą dawać bo są biedni albo zaniedbani :-p

Gość grertety
"A angielki czy inne, pewnie im też nie chcą dawać bo są biedni albo zaniedbani " biedni - tzn lecisz na bogatych??!!! jak to jest naprawde z tymi zwiazkami i na czym one polegaja?

Gość sijaaaaaaaaa
gadają tak bo nie są w stanie na nas zarobić, nie stać ich na nas po prostu i muszą konia walić czysta złość przez nich przemawia

Gość obsesjaaa
Jestem w UK 9 lat przyjechalam tutaj jak jeszcze nie bylo tylu polakow.I to byly czasy ,zadnych glupich komentarzy czy docinek.polacy byli wtedy na wizach i nie cwaniakowali jak dzis wtedy to taki polaczek to potulny piesek byl,do tych ciemniejszych ras duzo mniej podskakiwali bo poprostu bali sie konsekwencji(deportacji itp).I szkoda ze tak nie zostalo.....bo od kiedy ta fala polakow zjechala wszystko sie zaczelo.chamstwo,buractwo wlasnie to o czym piszecie powyzej.ale glowny powod jest taki ze polacy sa zazdrosni ze polki wiaza sie z obcokrajowcami.oni jednak moga sobie w UK korzystac z agencji towarzyskich do woli ,CZYSTA HIPOKRYZJA.

Gość obsesjaaa
A ile sie naslyszalam jak polak mial ochote na murzynke czy mulatke.potem do polski na wakacje chwalic sie kolegom ze zaliczyl egzotyke i wszyscy koledzy co?....zazdrosni bo tez by chcieli.ale jak polka ma ochote sprobowac nie daj boze jest w takim zwiazku to ostatnia kurwa,szmata.roznica taka ze my mozemy to miec za darmo z przyjemnoscia dla dwoch stron a polaczki musza za to placic.

Gość kikokot
Uogolniasz troche , ja akurat znam wielu "ciapatych" zreszta moja przyjaciolka sie zwiazala z jednym, jest swietnym lekarzem stomatologiem.zeby byc sprawiedliwa tych co znam to ludzie porzadni,kulturalni i bardzo sie mylisz wcale nie lecacy na jakies ochlapy czy potwory.dwoch z nich jest z polkami i sa to bardzo ladne dziewczyny.a Ty wrzucilas ich do jednego wora,wora naszych Mankow,budowlancow itp.poza tym ublizasz polkom bo bardzo duzo z nich sa super dziewczyny i sa w takich zwiazkach wlasnie.

Gość sqasqdsqwd
hej najezdzacie na Polakow i sami ich nie szanujecie, wyzywacie od najgorszych; nie wszyscy sa karkami , Marianami itp... wielu tez jest zadbanych zauwazcie jak to jest z pomaganiem kobietom typu niesienie bagazu, ustepowanie miejsca czy przepuszczanie w dzwiach - jacy sa Angole pod tym wzgledem czy czarni - chyba nie musze odpowiadac

Gość tez na pomaranczowo...
nikt tak nie nawidzi Polakow jak sami Polacy

eh nikt tak polakowi nie zepsuje opinii jak drugi polak... ostaynio jakis zraniony rodak zaczol memu wybrankowi narzekac jakie to polki sa puszczalskie i wredne, moj na to ze jest z polka,i jest super. a nasz rodak na to: ehe...wyciagnie kase i po miesiacu zostawi (mial zle doswiadczenia ze swoimi, ok ale zaraz tak?:/). moj chlopak na to ze my razem juz 3 lata, i nigdy grosza od niego nie chcialam wciagnac...a polak poszedl swoje zle wspomnienia wciskac innym i szerzyc swa nienawisc do polek...

Gość oj mietki zajmijcie sie soba
noo, mietki faktycznie opinie nam psuja.ja bylam z Polakiem w UK i powiem tyle - nigdy wiecej. nie wiem,dlaczego,ale ten zwiazek wyglada tutaj w ogole inaczej niz jakbym byla z kims w Polsce... wiem,ze to glupio brzmi,ale tu chyba ludzie sie zmieniaja:P nie mowie,ze jestem bez winy,oboje jestesmy winni. teraz nie chcialabym juz Polaka. Mam pomysl na Angola:P ale nie wiem,jak upolowac, bo wiekszosc wlasnie chce nas tylko przeleciec.

do "oj mietki" serio tak polujesz na dane narodowości? ;p ja ogólnie to na to nie patrzę, jak się fajny chłopak i do tego w moim typie trafi to nie patrzę skąd jest...jednak prawda faceci Polacy w UK to w większości popaprańcy (ci fajni zajęci, ale to juz z Polski przywieźli swe połówki),

Gość mieszkalam w UK przez
2 lata w 1998 roku - to byly czasy! Obecnie mieszkam w Paryzu ale lubie wpasc do Londynu ka weekend od czasu do czasu... to znaczy lubialam kiedys, bo teraz od kilku lat juz nie jezdze. Polacy na obczyznie przynosza wstyd! Zarowno kobiety jak i mezczyzni. Mam wielu przyjaciol anglikow ktorzy po prostu zasypuja mnie opowiastkami o tym jak tam jakas polka czy jakis polak zle sie zachowali... po prostu wstyd mi teraz mowic nowym znajomym ze jestem polka... wiec rada dla wszystkich polakow - nie doprowadzcie do tego co bylo w niemczech (gdzie opinia generalna byla ze wszyscy polacy to zlodzieje) a zwlaszcza nie emigrujcie do Francji! Tutaj na razie jedynie ludzie z wyksztalceniem przyjezdzaja, ale coraz czesciej trafia se tez cholota... miejmy nadzieje ze to tylko na wakacje.