Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maldzka

Ile przytyłyście w ciąży??

Polecane posty

Gość Maldzka

dziewczyny ja przed ciąża ważyłam 49 kg jestem w 19 tygodniu ciąży i waże 56,6 !!!!!!! Cholera boje się że naprawde sporo przytyje!! dodaje ze mam 160 cm wzrostu!

Ja przed ciażą bylam chudzielec straszny... 44kg i 164 wzrostu. Przytylam ok 20kg :P Podobno chude wiecej tyja, u mnie by sie zgadzalo. Niestety niewiele z tego zostalo, cos ok 6kg ajestem dopiero 3m-ce po porodzie.

Gość mama 11,5 miesiecznego synusia
Ja przytylam 19 kg i bylam duuuuza, bo ja w ogole wysoka jestem i niezbyt chuda ;) (177 cm i 73 kg - przed ciaza i teraz tez) Po porodzie od razu zgubilam 9 kg (synek 4300 gr), a do swojej wagi wrocilam 8 miesiecy po porodzie.

Gość Czerwona Różyczka__
16 kg, jestem 3 miesiące po porodzie i już wróciłam do swojej wagi. Zaraz po porodzie zeszło mi jakoś 9 kg.

Gość mmm27
ja 47 ważyłam przy wzroście 170 cm i przytyłam 13 kg odrazu po porodzie zeszło 10kg i po 3 miesiacach dalej wazyłam tyle co przed ciaza

Gość Mamusienieczka
19tc u mnie i -1kg na szali

Gość aniak74
Ja dopiero 13 tydzień, a już 3,5 kg więcej :) Ale nie od jedzenia :) hormony dostaję - duphaston i rzuciłam palenie. Co będzie dalej nie wiem. Ważne aby maluszek był zdrowy, będę się martwić po porodzie:)

Gość do Mamusienieczka
Taaa, poczekaj jeszcze z 6-8 tygodni i wtedy pogadamy czy nadal bedziesz miala - 1 kg na szali :D Sorry, nie pisze tego zlosliwie, ale smiesza mnie takie wypowiedzi, bo ty dopiero do polowy ciazy dobiegasz, wiec to normlna sprawa, ze nie przytylas (albo przytylas malo). Dopiero zobaczysz co bedzie sie dzialo jak zaczniesz 6, a przede wszystkim 7-8 miesiac :)

Gość Mamusienieczka
napisałam jak jest, a że przytyć trzeba chyba każdy wie. Niektóre rzygają na początku, chudną nawet po 7-10kg i dalej tyją w sumie 15 czy 20 co daje ogólny wynik 10kg na plusie lub mniej. Nie każdy tyje 10-12-15-20 czy nawet 30 każda z nas jest inna.

Gość Madzusia
Ja jestem w 19 tygodniu i mam - 2 kg, ale pewnie to niedługo się zmieni:)

Gość sleep
ja przytyłam 16 kg, 4 miesiące po porodzie, wróciłam do swojej wagi, po 6 zaniknął mi brzuszek. Karmilam 5 miesiecy, w tym czasie jadlam TYLKO gotowane rzeczy: drób, cielęcinę, marchew, pietruszkę, brokuły, szpinak, ciemne pieczywo,