Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
dejwis314

Czy Wasz facet chrapie?

Polecane posty

Witajcie, czytam forum i znalazłam mnóstwo postów o chrapaniu. Dlatego też zamiast odpisywania na każdy zamieszczam nowy wątek. Będzie on, mam nadzieję, pomocny wszystkim, którym chrapiący partner skraca drogocenny sen, a sobie skraca drogocenne życie, bo chrapanie to nie tyko dźwięk niestety (połączone z bezdechami może być przyczyna wielu bardzo groźnych chorób). No ale do rzeczy... miałam problem z chrapiącym mężem, różne domowe sposoby, groźby, prośby nie przynosiły efektu. W końcu trafiłam poprzez stronę www.chrapaniestop.pl do kliniki Medicus we Wrocławiu www.medicusdcl.pl , gdzie przeprowadza się operacje likwidujące chrapanie. Zadzwoniłam tam, umówiłam się na wizytę, męża zdiagnozowano za pomocą specjalnego urządzenia do mierzenia oddechu podczas snu i następnie zoperowano. Jakie było moje zaskoczenie, kiedy to już pierwszej nocy po zabiegu po chrapaniu i bezdechach nie było śladu:) Zabieg trwał godzinę, a po 2 godzinach po zabiegu mąż wrócił do domu :) Wszystko obyło się bez żadnych komplikacji, w klinice świetna obsługa i rewelacyjni lekarze, sprzęt widać, że bardzo nowoczesny, po prostu nic dodać nic ująć! Tak więc wszystkim chrapiącym i żyjącym z chrapiącymi gorąco polecam tak zabieg, jak i samą klinikę. Dziękuję też lekarzom z DCL Medicus, bo dzięki nim (nie boję się użyć tego stwierdzenia) wróciliśmy do nrmalnego życia :)))

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować