Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damakier00

seks bez rozdziewiczenia/

Polecane posty

Gość damakier00

Witam. Ostatnio stało się coś bardzo dziwnego... Z moim chłopakiem uprawiam seks już od jakiegoś czasu. Wczoraj przy naszym NIE pierwszym razie poleciała mi krew. On jest moim pierwszym partnerem seksualnym.Czy to możliwe, że podczas tamtych razów mnie nie rozdziewiczył i stało się to dopiero wczoraj? Czy skoro jest to w ogóle możliwe... To podczas seksu bez przebicia błony dziewiczej jest możliwość zajścia w ciążę? Jakie są szanse przejścia plemników przez błonę dziewiczą?

co? jakie sa szanse co?! no k*****, ale rece mi opadly w tym momencie! przeczytaj uwaznie SEKS BEZ ZABEZPIECZENIA PROWADZI DO CIAZY i do lekcji marsz!

Gość damakier00
Nie o to Was pytałam ludzie i już nie wyzywajcie :P Pytam się cholera tylko czy jest możliwe uprawianie seksu bez przebicia błony

Gość moze miał małego
i ci nien przebił

Gość damakier00
Dziecko, nie dziecko nie masz pojęcia ile masz lat. Nie jestem może doświadczona, bo się nie pierdolę pod każdą latarnią. Ale to ponoć powinien być plus dla mnie, nie? Pytam się, bo cholera nie wiem no! Ja pierdolę tak ciężko to zrozumieć? kto pyta ponoć nie błądzi, a to forum chyba wszystkich bluzga, kiedy zadaje pytania, na które odpowiedzi nie mogłam znaleźć gdzie indziej.

Gość damakier00
'ile mam**lat' przepraszam.

Gość ytttrtrtr
jezeli ma zamiast chuja zapalke to jak najbardziej

Gość dens
błony dziewicze mają różne kształty,nieraz jest to tylko taka obwódka,więc nie pęknie od razu .Ja nie miałam nigdy krwawienia,a resztki błony wycięto mi na porodówce jak już przyszło do szycia-śmialiśmy się,że to było niepokalane poczęcie...

Gość damakier00
A no można i niepokalane poczęcia ^^ ja dostałam krwawienia po kilku naszych razach, czyli jednak jest to możliwe, że nie od razu można przebić błonę i o tomi chodziło :) dziękuję bardzo za pomoc... ;))

Gość damakier00
i izaczek_ona tez mi zaspokoiła ciekawość ^^ dzięki ;)

Gość akuuukuu
trzeba było się tak ostro nie rżnąć jakby było delikatnie to by ci nie otarł