Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaovilci111

co mam robic?

Polecane posty

Gość mamaovilci111

MOje dziecko jest pod opieka lekarzy to tak na wstepie lub konowalów. Młoda byla lecxona zastrzykami do 18 lipca a teraz znow od wczoraj ma biegunke nie wiem co jej moze dolegac młoda miała robiony kał na pasozyty ale nic w nim nie ma w moczu tez ani w morfologii .Już nie mam siły od 3 tygodni ciagnie sie i ciagnie ta choroba pocieszcie mnie że w koncu bedzie dobrze prosze was o tyle

Gość a to nie wirusówka?
Moje dzieci srają i rzygają na potęgę. Już 2 razy byłam w szpitalu, porobili badania, dali kroplówkę na odwodnienie , zapisali elektrolity i dietę i kazali wracać do domu. Teraz wirus panuje jakiś. U moich już przechodzi, ale od ponad 3 tygodni się ciągnęło.

Gość mamaovilci111
juz 3 ray bylysmy w szpitalu wlasnie na wirusowke a teraz to cholera wie

Moje dziecko tez ostatnio mialo biegunke. Nie czekalam dlugo, bo doszla jeszcze 40st goraczka i wymioty i udalam sie do szpitala, bo nie trudno o odwodnienie przy takich upalach.

Gość mamaovilci111
ona nie ma goraczki jest tylko troszke spiaca nie chodzimy na te upału siedzimy w domku a tu infekcja za infekcia

Gość a to nie wirusówka?
A ja ze swoimi chodze na podwórko bo po co mam ich kisić w domu. Ciaplają się w basenie, bawią w piasku. Lekarka nie widziała przeciwwskazań. Moje też nie gorączkują tylko jedno ma biegunkę, a drugie wymiotuje. Pilnować trzeba tylko, zeby ze 2 litry dziennie małymi porcjami wypijali. Lato w PL to czas biegunek.

Gość mamaovilci111
no moja maial krew w uszach chodze z nia do ogrodu ale tylko kolo 18