Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek...

Farbowanie wlosow natural

Polecane posty

Gość Piotrek...

Siemka jestem facetem:P i chciałbym sobie wlosy na głowie troszkę na blond dac mam dosyć ciemna karnacje włosy braz mocny jak myślicie jak by fajnie wyglądało może tak po bokach blond a po środku irokezik taki szeroki braz czy jakieś pasemka czy cos. Wakacje sa i chce sobie zmienic fryz:) proponujcie

Gość nmmnnm
bardzo wiesniaczo, pasemka to widzialam tylko u wschodnio europejskich chlopakow, i to takie zolte fuj..irokezy dawno temu wyszly z mody..idz do fryzjera i niech ci zrobi fajna fryzurke, ale bron boze nie pasemka,,, jezeli podoba ci sie fryzurka ala irokez to moze cos w tym stylu? http://ikf.styl.fm/fryzury-meskie/fryzura34.htm

Gość nmmnnm
i takie cieniowane farba koncowki, w twoim przypadku o ton jasniejsze od naturalnych wlosow,

Gość Piotrek...
muszę sprostować, że chodzi o włosy łonowe...

Gość Piotrek...
Dobra pedle maly nie podszyaj sie;P No nie wiem wakacje nudy i cos trzeba zrobic nie ejstem jakims fanem irokeza tylko cos chce zmienic :)

Gość Piotrek...
wiem... ogolę sobie nad penisem, a wora zostawię kudłatego :)

Gość Piotrek...
Podnieca cie to dzieciaku?? idz starej te fotki pokaz to cie wychlosta i kompa przy okazji przez okno wywali bo nie widze zeby ktos sie smial z tych twoich zalosnych tekstow na poziomie przedszkolaka.. Jest lato wiec wole krotka fryzurkę cos polecacie?