Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękne RZĘSY

Profesjonalny zabieg przedłużania rzęs 180 zł

Polecane posty

Gość Piękne RZĘSY

Witam! Oferuję profesjonalne przedłużanie rzęs zgodnie z najnowszymi trendami na terenie warszawy po atrakcyjnej cenie 180 zł. Zapewniam miłą atmosferę i satysfakcję! Więcej informacji 508 427 040 Zapraszam!

Gość Przedłuzanie rzes 1x1 Poznań
Profesjonalne zageszczanie i przedłużanie rzęs metoda 1x1. Rzęsy są jedwabne- dobierane długoscią i grubością indywidualnie do każdej klientki. Bardzo dobrej jakości materiał...Sama takie noszę...niesamowity efekt, w rozsadnej cenie / koszt to 150 zł/. Zabieg trwa 3-4 godziny. Kontakt 508-29-87-86 Zdjęcia wyślę e-mailem

Gość chciałabym rzęsy
Z jakiej firmy macie produkty ?? Chciałabym sobie przedłużyć rzęsy ale nie chce mieć zrobionych rzęs produktami z allegro.

Gość 123Katrin1234
W Gdańsku Pni Monika mi przedłużała, trzymały mi sie 4 tygodnie:D dopełniałam też u niej :) mozna do niej na meila napisac bo numeru to nie wiem czy moge podac: eybeau@gmail.com pozdro

Witam, Mam do odstąpienia kuferek z zestawem do przzedłużania i zagęszczania rzęs firmy Extreme Lashes. Zestaw jest prawie nie używany. Zakupiłam kuferek i zrobiłam kurs, ale niestety okazało się, że mam wade wzroku, która uniemożliwia mi wykonywanie tak precyzyjnego zabiegu. Jesli ktoś jest zainteresowany prosze o kontakt.