Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27 latka z podkarpacia

pytanko o kolor wlosow

Polecane posty

m 27 lat, jestem mama, mam wlosy do ramion, geste, naturalny kolor moich wlosow to jasny braz, teraz farbuje sie na ciemny braz, ale bardzo chcialabym sie przefarbowac na jakis inny zywszy kolor, nie wiem czy to mozliwe bez dekoloryzacji, i czy moge to jakos zrobic sama? jakie kolory sa modne, nie chodzi mi o drastyczna zmaine na blond itp, tylko cos w stylu kasztan , bordo ????

bede wdzieczna za jakies rady :)

a w ogole jaka polecacie farbe jesli chodzi o ciemny braz, bo ja farbowalam sie farba z Pallete, ale ona nie jest trwala i jakos tak nie jestem zadowolona

Gość ulllalalala
ja zrezygnowałam z farb, kolory są zawsze ciemniejsze niż na zdjęciu a do tego farby bardzo niszczą włosy odkąd przestałam farbować nie muszę prostować a ni nic, tylko myję i jak mam dobrze ścięte to same się układają teraz używam garniera lub pallete ale szampony do 24 lu do 28 myć sa super, bo kolor starcza na miesiąc dwa, po szamponie włosy sa odżywione i zdrowe, można co 2 mies. zmieniać odcień, ja mam ciemny blond z natury, kilka lat farbowałam na ciemno, zeszłam z koloru przez dekoloryzację (sama w domu), ale włosy zbrzydły, każda farba po tym wychodziła na pomarańczowo, i tak musiałam czekać oaz odrosną

a ja mam przewalone bo musze myc wlosy codziennie wiec zawsze najszybciej farba splukuje mi na odrostach, zdesperowana--- wiesz co, nie bede wklejac zdj, ale mam dosyc jasna karnacje wiec czern odpada bo zle wygladam, mam zielono-brazowe oczy, wiem ze do twarzy bylo mi w kasztanie, nawet cos pod rudy fajnie wygladal, mialam kiedys bordo to cera wydawala sie bardziej sniada, nie mam cierpliowsci na to zeby zspuscic wlosy, nie fabujac odrostow, tymbardziej ze moje wlosy teraz przypominaja bardziej mysi niz brazowy co jest modne w ogole? zeby sie nie zblaznic, no i jesli zafarbuje na jakis inny odcien to wyjdzie w ogole?

Gość Anq26
Nie wyjdzie, odrost będzie w nowym kolorze a reszta jedynie nabierze innego odcienia ale nie będzie równo. Chyba, że farba którą nałożysz będzie ciemniejsza od tej którą masz teraz. Farba farby nie rozjaśnia. Chyba, że blondy ale wówczas wyjdzie Ci żółty odrost i ruda reszta. Co do odcienia to najlepiej obejrzeć w necie fotki modelek o urodzie podobnej do Twojej i zobaczyć jaki kolor wygląda fajnie. Dużo zdjęć masz na ikf.pl