Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anetka1990

Pragnę mieć dziecko

Polecane posty

Witajcie dziewczyny! Ja zawsze miałam problemy z tą cholerną prolaktyną,ale ostatnio lekarz mi powiedział że już jest wszystko wporządku więc tym bardziej zaczeliśmy się starać o dzidziusia. Znów spózniał mi się okres,ale nie czułam się tak jakbym miała go dostać,więc poszłam do lekarza z nadzieją że może wreszcie nam sie udało. Co prawda nie mam jeszcze męża,ale mój chłopak jak się dowiedział że mogę być w ciąży to strasznie się ucieszył,zaczoł nawet remont domu. Lekarz powiedział że najprawdopodobniej jestem w ciąż,ale trzeba jeszcze poczekać bo na usg jeszcze nic nie widać,więc czekamy...ale niestety wczoraj zaczoł boleć mnie brzuch tak jak zwykle przed okresem i straciłam nadzieję na dziecko,a najgorsze jest to że nie wiem jak mam powiedzieć o tym chłopakowi,on tak strasznie się cieszy,mi też jest bardzo przykro. Dlaczego to życie jest tak niesprawiedliwe?:-(

Gość czekająca...
zrób sobie test będziesz wiedziała jeżeli lekarz był w stanie cos powiedzieć tzn że może to być ciąża to test powinien Ci wyjść już!! niestety objawy ciążowe jak i te przed @ są do siebie podobne na początku!! ja niestety za każdym razem czuję że coś innego dzieje się z moim organizmem ale i tak dostaję okres:( życzę Ci powodzenia i daj znać jakbyś zrobiła test!!

kilka dni temu zrobiłam test i wyszedł pozytywnie,dlatego się tak ucieszyła,ale chyba się pomylił:-( normalnie aż mi się płakać chce

Gość anka87878787878787
hej :) jeżeli test wyszedł pozytywny a raczej się nie mylą to głowa do góry na początku ciąży może boleć brzuch jak na okres trzymam kciuki ja stawiam na ciąże :)

Gość czekająca...
no co Ty mówisz jeżeli test wyszedł pozytywnie to na 100% ciąża!! zrób sobie badanie krwi bHCG w laboratorium i powtórz za 2 dni jeżeli będzie ładnie przyrastać to już nie będziesz miała wątpliwości że ciąża sie rozwija!! i tak jak napisała anka87 na początku ciąży brzuch boli tak jak na @:))