Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klikadela

Czy można zajść w ciążę bez wytrysku,biorąc tabletki anty?

Polecane posty

Gość klikadela

J.W.

Gość jorutka
cuda się zdarzają :p

Gość klikadela
Ale ja pytam poważnie. Wytrysk był na zewnątrz,a ja nie przyjmowałam co do minuty tabletek.

Gość klikadela
nadmienię, że była to potężna szmina niemieckiego doga :(

Gość kubica renault
noszę gumki cały czas na sobie

tabletek nie trzeba przyjmować co do minuty ...nie czytałaś ulotki ? co innego jakbyś zapomniała i nie wzięła nie nie powinnaś być w ciąży tym bardziej że nie było wytrysku

Gość klikadela
Uspokoiłyście mnie,ale okres powinien najpóźniej pojawić się wczoraj,już przedwczoraj. A ja już mam 2 jasnoróżową tabletkę z czwartego opakowania. Co może być przyczyną?

Gość karoolek...................x
wszystko chociaz by upał ! stres itd.

ja już mam 2 jasnoróżową tabletkę z czwartego opakowania nie rozumiem tego zdania ?....przecież tabletek nie bierze się podczas okresu ???

Gość klikadela
Tabletki YAZ to 24 jasnoróżowe i 4 białe. Podczas białych ma wystąpić okres. Jeśli nie wystąpi,trzeba brać dalej,bo może organizm jeszcez sie nie przywyczaił,ale u mnie jest to już 4 opakowanie.

Gość klikadela
Stres nie,co najwyżej upał (ale czy to w przypadku tabletek anty jest możliwe?)

Pani wodnik W tabletkach anty ( w opakowaniach ) są z tego co wiem takie tabletki które w zasadzie nic w sobie nie zawierają a bierze się je właśnie podczas okresu. Nie wiem - chyba po to, żeby się nie pogubić.

Gość klikadela
O to chodzi. Wobec tego,czy ciąża jest wykluczona?

Gość klikadela
To skąd te już 2-dniowe opóźnienie w okresie? Podczas drugiego opakowania krwawiłam cały czas,w trzecim dostałam normalnie okres (podczas brania tych białych),a teraz bez okresu.

Gość klikadela
Jeszcze nie. Akurat ten dzien,w ktorym nie bylo wytrsyku,był dniem płodnym,potem kochałam się jeszcze dwa razy (tydzień temu i dwa tygodnie temu już z wytryskiem do środka),ale to nie były dni płodne.

Zacznijmy od tego, że jak bierzesz tabletki to nie masz dni płodnych ;) Dwa zrób test, wtedy Ci się wszystko rozjaśni, ale tak jak mówię moim zdaniem w ciąży nie jesteś, a okres mógł się przesunąć ze względu na stres, zmianę klimatu (upały) etc.

Gość klikadela
ak,niby to prawda,ale 1 lipca (2 dni przed stosunkiem) byłam u swojej ginekolog i powiedziałą mi,ze pęcherzyk jest u mnie dojrzały i duże prawdopodobieństwo ciąży (nawet z tabletkami). Panicznie sie boje zrobienia testu :(

Jejku no to skoro tak Ci powiedziała ginekolog to nie mogliście się zabezpieczyć gumkami dodatkowo ?:O jeśli faktycznie miałaś dni płodne ( tylko jakim cudem ?? ) to stosunek przerywany to żadna forma antykoncepcji.

Gość klikadela
Dla mnie to w ogóle jest paranoja. Przecież tabletki mają chronić. Po to je biorę. Nawet (3 lipca) nie myślałam o tym,że mogę mieć dni płodne. 1 lipca nadmieniła mi o tym pęcherzyku,przyjęłam i tyle. Jeszcze przeziębiona jestem,ledwo żyję przez te gorąco i jeszcze to na dodatek.

Gość klikadela
Odewzę się,jak zrobię test,ale juz mnie dziś zaczęło mdlić :(

Gość takiktoś
Mam pytanie, otoż moja dziewczyna bierze tabletki anty od ponad roku, regularnie jak powinna, a w zeszla srode byl stosunek bez prezerwatywy, BEZ wytrysku to czy jest mozliwosc ciazy? Pytam bo od tego wtorku ma bole brzucha, podobno jakies zatrucie niby, w srode to nawet na wymioty jej sie zbieralo ktorych jednak nie bylo, czy to moze byc objaw ciazy??? wogole to takie objawy ciazy jak nudnosci mdlosci i wymioty to po jakim czasie wystepuja od momentu zaplodnienia?