Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrek taki

Listonosz - Autorejon

Polecane posty

Gość piotrek taki

Witam Dostałem propozycję pracy Listonosz - Autorejon czy ktoś orientuje się jak wygląda taka praca ? jaki jest zakres obowiązków? ile godzin pracy dziennie czy soboty też ? trzeba mieć własny samochód, ile zwracają za paliwo i jak wygląda wynagrodzenie dodam że to cały etat a praca w niedużym mieście 25 tyś Pozdrawiam

Gość piotrek taki
moze znajdzie sie jakis listonosz badz osoba ktora zna

Gość budumen
gdybym znał to bym pomógł....

Gość cvhgfcgkhvbnv
nikt nie pomorze?

Gość Śląski Juhas
Musisz mieć swój samochód, ale zwracają koszty. 0,8358 zł za kilometr plus stała pensja Pozdrawiam

Gość Listonosz-Autorejon
może nie aktualne ale : praca jak każda inna , nie znasz rejonu to jebiesz od otwarcia do zamknięcia UP , wchooj towaru do rozwiezienia + skrzynki kontaktowe dla listonoszy, przy silniku 2.0 = 83gr za kilometr bez znaczenia d ,b czy lpg , samochód musisz mieć sprawny non stop i jak się zepsuje to nikogo to nie obchodzi , raz na rok piszesz o dofinansowanie na samochód , dostaniesz 1.000zł brutto a wsadzisz przez rok 2-3 tysiące żeby się nie psuł , nie dostajesz bonów do marketów jak listonosze" bo nie spalasz kalorii " , a plusy? jak już znasz rejon i ciśniesz to pracujesz 6h dziennie , nie szarpiesz się z adresatami bo masz masowych odbiorców ale i tam zdarzają się tyfusy ogólnie to jestem "wniebowzięty" pracą w PP obsługując autorejon

Gość listonosz TG
Pracuję od miesiąca na autorejonie i nie słyszała żaden z nas kto pracuje o dofinansowanu do samochodu z socjalnego jak piszesz czyżby kierownictwo nie chciało nas powiadomić o takiej możliwości czy każde województwo ma inny regulamin świadczeń ja jestem ze śląskiego i nikt z tego na autorejonie nie korzystał czy możesz napisać coś o tym dofinansowaniu?słyszałam o dof.na remont,węgiel,itd ale auto?