go-for-it 0 Napisano Lipiec 22, 2010 ewfdwaedwedwed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
go-for-it 0 Napisano Lipiec 22, 2010 dasfdsdfsadfxxs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Lipiec 22, 2010 bidny kicius Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytamsiewaspowaznie Napisano Lipiec 22, 2010 ale szmata z Ciebie autorko Jak można oddać kota który ma 4 lata Nie wierze że nie możesz zabrać go z sobą w nowe miejsce Jesteś leniwą suczą która myśli ze zwierzak nic nie odczuwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folklore 0 Napisano Lipiec 22, 2010 Znudzil ci sie kotek to chcesz sie go pozbyc ? Jak sie decyduje miec zwierze to trzeba ponosic konsekwencje jego posiadania bo to nie zabawka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ruletkaa Napisano Lipiec 22, 2010 Lepsze to niz wyrzucenie z samochodu na autostradzie. Moze w nowym mieszkaniu nie wolno miec zwierzat. Miejmy nadzieje, ze znajdziesz dla niego dobry domek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam dwa zeby Napisano Lipiec 23, 2010 hm...ja mam dwie kotki i tez mialam nielada klopot przy szukaniu domu, wlasciciele maja zastrzezenia : no pets.....masakra jakas...mysle, ze niejeden dorosly narobi wiecej zniszczen niz taki kot...szkoda, ze ja mam juz dwa koty bo bym przygarnela kocurka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach