Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anemiiczkaaa

FLORADIX - skuteczny ??

Polecane posty

Gość anemiiczkaaa

hmm z tego co słyszałam to najlepszy środek na uzupełnienie niedoboru żelaza, stosował ktoś przy anemii, osłabieniu itd.? faktycznie pomógł ??

Gość anemiczkaa
heeelp

Gość uuupppp
pppppppppppp

Gość Pikolla
Ja kiedyś przy diecie korzystałam aby organizmowi nie brakowało żelaza i witamin. Sprawdził się wtedy i tak korzystam z niego do dziś jako suplement uzupełniający przede wszystkim żelazo, do tego Floradix jest naprawdę dobry. Poza tym jest wydajny, butelka 1/4 litra kosztuje kole 28zl (przynajmniej tyle w Aptece za Grosze w Łodzi płaciłam ostatnio) i starcza na długi czas, także warto. Sporo osób korzysta, nie jest to lek taki mainstreamowy bo nie reklamują go na prawo i lewo w TV a jest naprawdę super.

Gość Kalinahania1231
Jeśli komuś lekarz powiedział, że ma niedobór żelaza podczas ciąży niech poczyta sobie to http://floradix.pl/pl/blog/. Bardzo przydatne informacje.

Gość gość
Mi pomaga, pije od kilku miesięcy . Zmęczenie i rozdrażnienie dużo mniejsze przy 50-60 godzin spędzanych w pracy. Jestem bardziej zrelaksowana i mózg lepiej pracuje

Gość Kamilka

bardzo długo stosuję produkty floradixu, również tonik Floradix żelazo i witaminy o które prawdopodbnie pytasz kochana. Mogę śmiało polecić, ja i moja siostra jesteśmy bardzo zadowolone a wyniki mówią same za siebie:):))):)