Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinka898989

Ciąża.

Polecane posty

Gość paulinka898989

Witam mam takie nietypowe pytanie, kochałam sie dzis ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia, ostatnia miesiaczke miałam 7 lipca, dzis mamy 22, wiec jestem w 16 dniu cyklu, czy istnieje duza możliwość na ciaże? Coprawda nie skończył w środku ale wiecie licho nie śpi... , ponoc zanim dojdzie do zapłodnienia to musi upłynąć jeszcze 3-4 dni to wtedy wejde juz na dni niepłodne.

Gość hihi-
szansa jest i to duza....ale skoro robicie "to" bez zabezpieczenia- to znaczy,że nie obawiasz się ciąży....

Gość paulinka898989
to był przypadek, ale przecież nie wyło wyrysku we mnie to nadal szanse sa tak wielkie ?

Ale w płynie przed wytryskiem MOGĄ aczkolwiek NIE MUSZĄ znajdować się plemniki. A tego to na pewno nie wiesz czy akurat u Twojego chłopaka się znajdowały.

Autorko. Jeśli masz na zbyciu około 80 zł, to leć do ginekologa państwowego co byś nie musiała za niego płacić albo nawet na pogotowie ( ja tak zrobiłam ) i poproś o ESTo tabletka którą możesz zażyć do 72 h po stosunku, oczywiście dobrze jeśli zrobisz to w pierwszej dobie. Po niej nie będziesz już musiała się obawiać.

Wybacz mała ale po tekście " to był przypadek, ale przecież nie wyło wyrysku we mnie to nadal szanse sa tak wielkie ?" stwierdzam że dziecko jesteś a dzieci nie powinny współżyć