Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdumiona:O

Faceci z kafeterii-dupy wołowe

Polecane posty

maxym a za co ty mnie lubisz?Nie wiem czy się śmiać czy co?Przecież ja jestem gotowa na fighting z wami facetami po tym co tu o was piszę:P

Hehe,już podszywa mam:D Witaj!

moje zycie to jedna wielka podszywa moj maz sie podszywa ze jest moim mezem a ja podszywam sie pod piekna kobiete a tak naprawde jestem brzydka jak dupa z hemoroidami

Gość Nie może być tak że byle
hahahahahaha czyli potrzebni sa Ci faceci,gdyż byś brylowala do końca na oranż:P

Wiesz co podszywie,wali mnie,czy myślisz,że jestem brzydka czy nie.Ja tam wiem jak wyglądam i nie będę nikogo przekonywać do swoich racji odnośnie wyglądu.A jak mam chęć potwierdzić swoją urodę to wychodzę z domu.Nie będę tego robić w necie.

maxym 43 kurde ..a jak sie trafi niesfrustowany....? ---łykasz jak pelikan te literki?:D

a co to tak naprawde jest dupa wolowa bo w moim slowniku z cosmopolitana nie moge znalezc? wszyscy faceci tu siedzacy sa tak samo frustrujacy jak ja sama ah te zycie gdyby jeszcze moj podszywany maz wiedzial gdzie mam lechtaczke i zeby punktu g zamiast w mojej cipce szukal w mojej dupie czy takie zachowanie mojego meza by was nie frustrowalo?

Bardzo milo to słyszeć ,że w realu potrzebni ci sa.Jeśli tutaj nie pragnełabyś naszego towarzystwa dawno juz by cie tutaj nie było a jednak konwersujesz nadal.Więc coś nie tak jest? Chyba prowokacyjny temat załozyłaś.Brawo udało ci eiś:D

e tam..tak se jeno czytam i tak se czasem odpowiadam:) ani nie sfrustrowany..ani nie napalony ..ani nie chetny....no przyznam sie....na MS za Niemcami byłem....ale znowu Grunwald przegrali..choc to podobno organizacyjnie to mysmy przejeb....ale to chyba jak palikot nie w temat jestem;)

Gość pppprrrrr
wolowe duupy , ale geye tez. chociaz to skrywaja:D

20:19 [zgłoś do usunięcia] Zdumiona prawdziwa Kapusta,słownika się nie j**ie,tylko czyta Do j**ania służy c*pa. albo jesteś babochłopem albo Menem po tej wypowiedzi powyżej.:)

prowakacje zrobilam w 1410 roku kiedy pod Grunwaldem przebralam sie za krzyzaka i schwytali mnie Polacy i zrobili mi z dupy sredniowieczna jesien a ja chcialam po prostu popatrzec z bliska na bitwe:P

Ja babochłopem?Może w gębie bo wyglądam jak 100 % kobieta:P Menem też nie jestem,przed chwilą byłam na siku i ... cipkę mam. A Palikota to ja bardzo lubię;)

Zdumiona prawdziwa - byłbym chyba stukniętym jakbym uwierzył w twoje dyrdymały facet:D

tak a jak wychodze z domu to musze zakladac torbe na glowe bo swoja uroda zabijam niczym starozytna meduza:P Dzwonnik z Notre Damme to moj tata a wiec macie mniej wiecej obraz mojej urody:P tak jestem 100% kobieta sikam na stojaco a sram na lezaco a cipke mam dorobili mi po wycieciu fiutka ehh zycie zdumiona prawdziwa to tak naprawde moj zalogowany podszyw:P

Jezu,ludzie,to nie prowokacja!Na miłość boską.Co ja zrobię,że mam czasem takie męskie riposty.Mam dużo znajomych-facetów i to stąd się bierze.Ale z wyglądu jestem delikatną kobietą,no naprawdę!

ale Niemce nie z Holandia we finale...noja tez byłem za holland...za bykami nie ganiają..tulipany to we sumie ładne kwiatki...i jakos tak.i we holland i germany pracowałem na polu...:)

Gość pppprrrrr
czyli tez jestes geyem hihihi