Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minetka

ciasna cipka

Polecane posty

Gość minetka

Panowie czy dla was bardzo ważne są duże piersi i ciasne cipki ?

Gość fajansiarz
Są preferowane, ale mogą też być duże pośladki i ciasny anus :-)

Gość minetka
Ale ja chciałam tak na poważnie pogadać .

Gość fajansiarz
Jeśli chodzi o seks, to pewnie że są ważne. Tylko teraz pytanie, czy związek polega na seksie.

Gość minetka
Ja wiem że duże piersi są piękne ale nie każdy ma tyle szczęścia . Chodzi mi o to co wy panowie myślicie o tym podczas seksu , np. jest mi zajebiście ale gdyby miała duże cycki ... itp. czy myślicie o finezji tego seksu ?

Gość minetka
Naczelny cham kafe widzę że jesteś wszędzie .

Gość minetka
Naczelny cham kafe - ha ha ha i jeszcze raz ha

Dla mnie nie są takie strasznie ważne. Wiadomo, że jak są to jest fajnie, ale generalnie zbyt dużych piersi też nie lubię. Poza tym wg mnie kobieta nie musi mieć dużych piersi żeby być seksowną i pociągającą ;)

Gość minetka
Jeśli chodzi o ścisłość to jestem zwykłą przeciętną dziewczyną z takim też ciałem , nigdy nie narzekałam na brak adoratorów , więc jestem chyba atrakcyjna . Bardzo mnie wkurza jak mój facet ogląda się za dziewczyną która ma duże piersi, raz że jest to brak szacunku a dwa to tak jak by mi powiedział zobacz jakie ona ma cyce a ty co . I nie mówcie mi że mam nieodpowiedniego faceta bo z tego co zauważyłam to większość tak robi !

Gość jęcząca
słuchaj to jest tak, jak kobieta jest bardzo szczupla i ma duze piersi to nie wyglada to ładnie oczywiscie wg mnie a jak dziewczyna jest przy kosci wiekszy brzuch to jak ma male piersi to tez nie pasuje chodzi o to zeby sie zachowaly proporcje i wszystko ładnie wyglądało w calosci

Niekoniecznie... ja akurat lubie lekko okragle dziewczyny z malym albo nawet bardzo malym buistem. Taka wklasniw kombinacja szerokich bioder i mocnych ud z bardzo malym biustem dziala na mnie silnie podniecajaco :p

Gość minetka
Chamisko to jesteś jedyny w swoim rodzaju . A tak na poważnie to wiadomo że każdy ma inny gust ale czy wy panowie musicie nam kobietą które nie są PAMELAMI robić takie przykrości ?! A już jak spotka się jeden z drugim to jak oni by szaleli z takimi bimbałami . To tak samo działa jak my byśmy wam ciągle mówiły że macie małe fiutki ! Przykre nie ?

Gość guciow
Ciasna cipka jest ważna przede wszystkim dla facetów z małym przyrodzeniem bo się boją że szerszej nie dadzą satysfakcji. Dla normlanie wyposażonego faceta który jest przyzwoitym kochankiem rozmiar pochwy nie ma wiekszego znaczenia. Zresztą sam miałem ciasne i szerokie i często z tą szeroką było o niebo lepiej. Co do piersi to fajnie jak kobieta ma pełne piersi kóre świetnie wygladaja pod cisną opinająca bluzką, ale nei jest to aż tak ważne.