Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

freedom_m

Ból jajników a ciąża?

Polecane posty

Witam! Od 9 dni spóźnia mi się okres i bolą mnie jajniki tak jak przed miesiączką. Zrobiłam dwa testy i wynik był negatywny. Nie mam innych objawów ciąży, od czasy do czasy czuje kłucie w piersiach i cały czas chcę mi się jeść. Czy mimo, że test nie potwierdziła ,że jestem w ciąży to mogę jednak być? I co oznacza ból jajników? Proszę o odpowiedź

Gość hgcfhgcghchgghv
To wynik tycia i obżarstwa ;) Nie łudź się, że to ciąża :D:D:D:D:

Gość hgcfhgcghchgghv
Ciąża oznacza ból jajników? :o Pierwsze słyszę. Chyba na odwrót. Ból jaj ników oznacza ciążę :D

Gość mamusinkaaaa
Zdiagnozowali mnie na zapalenie jajników, dostałam antybiotyki, po 3 dniach zrobiłam test bo czułam, że coś jest nie tak, test wyszedł pozytywny, zmieniłam ginekologa i urodziłam synka :)

freedom_mv ja tez mam bol janikow co jakis czas i tyle ze jestem 2 dni przed @ ale bole jajnikow mam juz po owulacji i tez sie zastanawiam jak to moze byc przyczna to chyba ze przyjdzie 2@ wczoraj bolal mnie brzuch jak na 2@ a dzis prawy jajnik strasznie bolał nigdy tak wczesniej nie miałam wiadomo ze nikt wrózka nie jest i nikt tego nie powie ale tez sie zastanawiam czy nie jestem w ciazy 2 lata staram sie z mezem o dzidzie ale nastawiam sie raczej na @

Malineczkaa ból jajników zawsze kojarzyło mi się z nadejściem okresu więc masz rację nie nastawiaj się jeszcze, poczekaj troszkę. Mam nadzieje, że w twoim przypadku okaże się, że to jednak ciąża a w moim sama nie wiem, mam tylko nadzieje, że to nie jakiś torbiel itp.

freedom_m jakos nie wierze zyby to byla ciąża owszem bołaly mnie jakniki niegiedy przed@ ale bol juz sie zaczoł po owulacji i pobolewa co jakis czas raz mocniej raz mniej przyjmowlam przez miesac czasu castagnus i olej z wiesiołka ale waptie zeby mi to tak szybko pomogło o ile wogole to by pomoglo!nastawiam sie na @ bo juz 2 lata i ciągle nic al tak nie mialam wczesniej jedne pisza ze to moze byc objaw bo tak mialy a drugie ze na zblzające si@ wiec s w sumie nie wiadomo mam regularne cykle wiec poczekam do soboty chodz nie sadze

malineczkaa trzeba wierzyć. Wiem, że łatwo się mówi ale mimo wszystko nie można tracić nadziei i próbować dalej. Ja nigdy nie miała bólu jajników po owulacji zawsze mam dzień przed albo w ten sam dzień co dostaję okres.

freedom_m noi wlasnie to mnie zastanawia ten bol janikow po owulacji i do tej pory taki bol mam moze nie mocny ale odzczuwam i bola mnie lewy janik i to bardzoa ty masz juz dzecko/ czy starasz sie o swoje pierwsze/?