Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

na drugie mam julia

metamorfoza z szarej myszki w pewna siebie kobietę - pomóżcie

Polecane posty

podkreslaj makijazem wiecej swoje oczy , bo masz je ladne... moze jakies kreski ciemne na dolnej czesci oka:.) naturalnej farby cienie, takie rzeczy w kazdym dobrym sklepie pomoga tobie dobrac panie tam parcujace

Nie koniecznie powinnaś zaczynać od włosów. To dość radykalna zmiana i raczej trwała.Najpierw zastanów sie w którą stronę chcesz pójść- wygląd bardziej rockowy, seksowny czy dziewczęcy?? Bo żeby się wyróżniać trzeba mieć własny styl. Zastanów się co najlepiej do Ciebie pasuje i o czym marzysz. Potem zacznij kompletować ciuchy, wtedy przyjdzie czas na włosy, może mocniejszy makijaż... Chodzi o to żeby to wyglądało fajnie a nie żałośnie.

Gość masz racje chlopie
przystojniaczek "dobrz" ty powinnaś zacząć metamorfoze od siebie, a nie komuś doradzać dokladnie :D

aa ubior to juz twoja indywidualna decyzja, to ty powinnas sie w nim dobrze czuc:-) po tych fotkach moge powiedziec , ze bardzo ladnie tobie jest w mocniejszych kolorach ubioru

talatajaca--> ciuchy zaczęłam kompletować, styl elegancki, składowe: modne oprawki, sweterki, koszulki polo, buty na obcasie( ale takim szerszym nie szpileczki), sukienki

na drugie mam julia>> pare lat temu przeszłam metamorfoze TOTALNA :) przede wszystkim zacznij od fryzury, ale niech Ci dobry fryzjer doradzi - walnij sobie jakis kolorek jesli nie masz jakiegos ładnego naturalnego koloru i oryginalne ciecie :) Potem kolejny krok - buciki Moja Droga na obcasie - obcasy dodaja pewnosci siebie - wiem co mówie:) Z ciuszków cos kobiecego - np. ładna sukienka w oryginalnym kolorze, ładne dodatki - jakies korale, manicure, idz tez na darmowy makijaz w jakiejs drogerii - niech Ci doradza jak masz sie malowac. Powodzenia!

Gość bydgoska
buty na obcasie już noszę, ciuszki hmm.. pomału na ile mnie stać darmowy makijaż - gdzież coś takiego jest praktykowane ?:D

dokładnie tak jak bydgoska, czyli: " buty na obcasie już noszę, ciuszki hmm.. pomału na ile mnie stać darmowy makijaż - gdzież coś takiego jest praktykowane ?"

Gość sama samotna kobieta
nie wiem jak wygladasz wiec jak mam pomoc?;)

Gość i tipsy koniecznie tipsy

Gość mojmomfklgf m
ja tez chce Ci doradzic. jestem dziewczyna i znam sie na tym, ze tak nieskromnie powiem:) ewee6@o2.pl

Gość mojmomfklgf m
13

Gość mojmomfklgf m
lat mam 22, sorki ale zapomnialam o tym watku i robilam cos innego.

Gość mojmomfklgf m
napisz ile masz lat, ile wzrostu i waga, fotki Twoje juz dostalam

Gość mojmomfklgf m
wiesz co zaczne od tego ze powinnas o siebie zadbac. masz cienkiewlosy wiec polecam szampony, odzywki dodajace objetosci wlosom. nie maluj na cimno, aczkolwiek mozesz je delikatnie przyciemnic np jasny braz, orzech laskowy. zastanawiam sie czy nie powinnas nosic aparatu ortodontycznego. masz ladne kosci policzkowe. wyreguluj sobie brwi u kosmetyczki i zainwestuj w soczewki, masz wysokie czolo wiec grzywka wskazana : http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://ikf.com.pl/img24644.items.35201.jpg&imgrefurl=http://wizaz.pl/forum/showthread.php%3Ft%3D344578&usg=__XNTkr2b5Qf9AYHPuM6DmWki7CUA=&h=610&w=407&sz=105&hl=pl&start=23&tbnid=vPmKuYXxKZWbJM:&tbnh=170&tbnw=118&prev=/images%3Fq%3Dgrzywka%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1372%26bih%3D697%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10%2C323&itbs=1&iact=rc&dur=389&ei=CTNQTM_RLaHcsAaxsMWoAQ&page=2&ndsp=27&ved=1t:429,r:3,s:23&biw=1372&bih=697

Gość brzydulka do tego naiwniaczka
Takie sa najgorsze...

Gość mojmomfklgf m
polecam fryzure bez przedzialak z grzywka na czolo, lekko przechylona na bok. wtedy na gorze Twoje wlosy beda gestsze a przy te fryzurze dol ma byc przerzedzony. kup sobie dermacol nr 221 i bardzo mala ilosc rozprowadz na twarzy, ale ostrzegam bardzo bardzo mala ilosc, kosztuje zaledwie 22 zl a efekt powalajacy, kosci policzkowe podkresl brazem. na gornej powiec naryzuj przedluzone kreski e-leinerem i oczywiscie rzesy wytuszowane

Gość mojmomfklgf m
no wlasnie cos nie poszlo:) chcialm, Ci pokazac mniej wiecej fryzure taka jak Ci opisalam

Gość a tobie zycze zeby ktos
wstawil twoje foty na erotycznych portalach idiotko.

Gość mojmomfklgf m
Gość młode to i głupie ....
Pewnie nie ma kasy na fryzjera czy makijażystkę.