Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryhu

Prosze szczerej pomocy przy wyborze lodowki

Polecane posty

Gość gość
Ja kilka miesiecy temu kupilam lodowke amice fk. Jak narazie jestem zadowolona mimo iz lodowka z nizszej polki cenowej. Wczesniej mialam wypasiona electroluxa,i co? i rozszczelnil sie uklad chlodniczy po 3 latach. Szkoda kasy na cos,co moze sie popsuc zaraz po okresie gwarancji. Coraz czesciej w nowych lodowkach pada albo uklad chlodniczy albo elektronika.

Gość Kollek
ja mam Amicę od 10 lat- czas wymienic na nowszy model ale wiem że firma ta sama bedzie. Rozglądałam sie w sieci i na electro.pl znalazłam idealną :) Cena tez fajna :) Mam nadzieję że z 10 lat pochodzi.

Gość gość
My mamy w kuchni Amice fk339 z systemem antybakteryjnym. Nic się nie dzieje, jest ok, wykonanie dobre z półkami z hartowanego szkła itp.

Gość gość
My mamy Amicę z No frostem i na prawdę jesteśmy zadowoleni. Klasa energetyczna super, jest cicha, w środku całkiem dobry rozkład półek. Ogólnie na prawdę super.

Gość ulciaxxx
polecam liebherr obiecuje ze bedzie ci sluzyc tak jak sluzy mi. oprocz lodowki mamy tez w domu taka duza zamrazarke skrzyniowa -piatka dzieci to wiadomo, trzeba gdzies to wszystko schowac hehe. ma juz tyle lat ze sama nie wiem a dziala caly czas jak nowa

Gość delma88
Jak już masz szukać dobrych opinii to przeszukaj allegro https://allegro.pl/kategoria/agd-wolnostojace-lodowki-67430 tam znajdziesz bardzo dużo lodówek wolnostojących czy tych do zabudowy. Oczywiście jak zerkniesz w opinie sprzedawcy to od razu dowiesz się jaką opinią chlubi się taki sprzęt. Przed zakupem warto również sprawdzić specyfikację lodówki i jej energooszczędność.

Gość kopka2
Odpowiednio zamrożona żywność to podstawa, dlatego ja staram się teraz wybrać lodówkę, która spełni moje oczekiwania. Teraz zastanawiam się nad zakupem z Candy, według mnie oni ostatnio robią furorę jeżeli chodzi o dobrzy sprzęt AGD.