Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wargasm

mezczyzne trzeba sobie wychowac

Polecane posty

Gość wargasm

Moja dziewczyna lubi mi mowic, radzic co mam robic, jak sie zachowywac, jak ubierac, jak mowic... czasem wyglada to jak krytyka, czasem jak rady...od gotowania parowek po obciecie wlosow, poprawna mowe, do zachowania. Czasem to jest wkurzajace czasem rady sa faktycznie dobre. Moja dziewczyna tlumaczy mi ze kazda kobieta ktora zaczyna byc z facetem pracuje nad nim (szczegolnie pierwsza dziewczyna), jak ma sie ubrac, jak ma sie zachowywac. Ze to jest normalne i naturalne. Czy faktycznie cos w tym jest? Zartwowala kiedys ze ma nadzieje ze nie ebdzie tak ze ona pracuje dla innnej dziewcyzny nade mna...ale ze czesto tak jest.

Gość ojojojojjjjjjj
każda kobieta wychowuje swojego faceta, ale nie każda o tym mówi :)

Gość wargasm
nie kumam, dlaczego?

Gość wargasm
a jak to robicie np.?

Gość ojojojojjjjjjj
bo zanim zaczynacie byc naszymi facetami mówicie nie poprawnie, ubieracie się jak wieśniaki i ogólnie robicie wstyd na ulicy, dlatego.

Gość ojojojojjjjjjj
jak Ci powiem dlaczego to przestaniesz być reformowalny

Gość pomijam fakt ze
nie sluchaj tutaj panienek ktorym sie wydaje ze maja zbyt wiele do powiedzenia- pewnie nawet kolor majtek gosciom dobieraja, smiech na sali. Inteligentny gosc nie potrzebuje nianczenia, co najwyzej moze skorzystac (lub nie) z jakiejs rady i to tyle. A marzycielki nawijajace o jakims wychowaniu niech snia dalej :D

Gość ojojojojjjjjjj
pomijam fakt ze jesteś naiwny jak dziecko

Gość pomijam fakt ze
predzej Ty panieneczko, kobietom sie wydaje ze ich gierek nie widac, ale kazdy bardziej rozgarniety gosc widzi je jak na dloni, takze snij dalej, a jesli lubisz jakies ciapy - kukielki ktorymi lubisz sterowac to twoja sprawa

facet ustepuje, bo chce pomoczyć jak chcesz jeszcze moczyć to ustępuj, albo sie postaw i zobaczysz co będzie przyjdz do niej w spodniach, których nie lubi :P

Gość ojojojojjjjjjj
pomijam fakt ze znowu powtórzę :) jesteś naiwny jak dziecko. I nie jestem panienką.

Gość pomijam fakt ze
mozesz powtarzac do woli, ale od powtarzania czegos nie staje sie to prawda- rodzice cie nie nauczyli? No coz, twoja strata, a jako ze z ludzmi o IQ ameby nie dyskutuje, to ciao

Gość pomijam fakt ze
dokladnie tak jak przystojniaczek, facet dla swietego spokoju cos zaakceptuje zeby zamoczyc, a laski sie ciesza jak glupie, ze niby maja jakas wladze :D

Słuchanie dobrych rad nie jest złe, ale Ty dajesz sobą kierować i zapewne nie będziesz czuł się komfortowo.

Gość wargasm
to sluchac sie, olewac, czy powiedziec jej zeby se darowala te madrosci/

Gość wargasm
jak odroznic czy to konstruktywne dla mojego dobra czy jakasd krytyka sadystyczna

Słuchaj rad, ale masz własny rozum chyba i wiesz co dla Ciebie dobre. Jeśli na siłę będzie chciała Cię zmieniać to miej na to wyjebane, tak samo jak na fochy których wtedy możesz się spodziewać.:)

Mężczyźnie myślą, że jak będą spełniać każde żądanie i oczekiwanie kobiet to wtedy popuszczą im szpary. nic bardziej mylnego. Kobiety lubią pewnych siebie facetów, którzy mają swoje zdanie.

Gość wargasm
w ogole czy to jest normalne? kiedy odwiedza mnie u mnie w domu to pyta czemu mam taki balagan, czemu tak w lodowce smerdzi, czemu mam garnki nie umyte od tygodnia jak cos gotuje (no ok, nie idzie mi to....)to ona mowi ze to nie bardzo i ze nie chce tego jesc, ze ona cos zrobi... kiedys parowki zle gotowalem to mnie opieprzyla ze zaraz mi pekna...i faktycznie pekly

Gość wargasm
czepia sie ze siedze cala sobote w lozku ze niedziele sama przed komputerem ze nie robie nic ciekawego, ze moglbym znalezc sobie jakies zainteresowania..

Gość wargasm
yyyy, a tak powaznie?

Gość degrengolada z polewą
Nawet kobietom zdarza się czasem dać dobrą radę. ;) Nie musisz się jej podporządkowywać we wszystkim, ale jeśli czujesz, że coś jest w tym, co mówi, warto posłuchać.

Gość Pani marynarzowa
degenerolwa ma racje;) Miec mądra kobietę u boku to skarb;)

Gość wargasm
no tak, ale czuje sie przy niej jak debil ze wsi