Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Miranda 30

Męzczyzni sa z Marsa a kobiety z Wenus ;)

Polecane posty

Słownik Damsko-Męski Słownik Damski: Tak = Nie Nie = Tak Może = Nie Bardzo mi przykro = Zobaczysz jak Ci będzie przykro Potrzebujemy = Ja to chcę! To Twoja decyzja = Właściwą decyzję już dawno powinieneś podjąć Rób co chcesz = Jeszcze za to bekniesz Musimy porozmawiać = Muszę ponarzekać Proszę, śmiało = Nie chcę żebyś... Nie jestem zdenerwowana = Oczywiście, że jestem wściekła, debilu! Jesteś taki męski = Musisz się ogolić i dużo się pocisz Jesteś dziś taki uczynny = Czy seks to jedyne o czym myślisz? Bądź romantyczny, zgaś światło = Mam sflaczałe uda Kochasz mnie? = Zaraz poproszę o coś drogiego! Jak bardzo mnie kochasz? = Zrobiłam coś, co Ci się nie spodoba Zaraz będę gotowa = Zdejmij buty i znajdź coś ciekawego w telewizji Czy mam tłusty tyłek? = Powiedz mi, że jestem piękna Musisz się nauczyć rozmawiać = No zgódź się w końcu ze mną! Słuchasz Ty mnie?! = Już po Tobie! Słownik męski: Głodny jestem = Głodny jestem Spać mi się chce = Spać mi się chce Jestem zmęczony = Jestem zmęczony Chce Ci się iść do kina? = Mam dziś ochotę na seks Czy mogę zaprosić Cię na kolację? = Mam dziś ochotę na seks Mogę do Ciebie zadzwonić? = Będę miał wtedy ochotę na seks Mogę Cię prosić do tańca? = Mam dziś ochotę na seks Śliczna sukienka = Piękny głęboki dekolt! Wyglądasz na spiętą, daj pomasuję Cię = Mam dziś ochotę na seks Coś nie tak = Chyba z seksu nici... Nudzę się = Masz ochotę na małe bara-bara? Kocham Cię = Chcę seksu natychmiast! Też Cię kocham = Dobra powiedziałem to, teraz już choć się kochać. Porozmawiajmy = Spróbuję Ci zaimponować moją wrażliwością, to może będziesz chciała się ze mną kochać! Czy zostaniesz moją żoną? = Chcę żebyś nie mogła uprawiać seksu z żadnym innym facetem! Myślę że ta bluzeczka i spódniczka niezbyt Ci pasują = Jestem gejem!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować