Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dropson123

Czy ja poroniłam?

Polecane posty

Gość dropson123

Witam serdecznie wszystkie Panie Chciałabym Wam opisać moją sytuację i zapytać, co o tym sądzicie. Otóż ostatnio przez 2 tygodnie spóźniał mi sięokres i poderzewałam ciążę. Dzisiaj miałą wykonać test, jednak nad ranem dostałą okres (chyba). Od 2 dni mocno bolały mnie piersi, a teraz przestały. Z kolei od 2 dni mam potworny ból brzucha. Olała wykonanie testu i udałam sięna mieście, gdzie spotkał mnei koszmar. W sklepie nagle zaczął mnie tak boleć brzuch, że nie mogłam wytrzymać. Po chwili przy kasie zemdlałam, a kierowniczka sklepu wezwała karetkę, która mnie zabrała na pogotowie. Niewyobrażalnie bolał mnie brzuch. Komplenie nie mam pojęcia skąd u mnie to zasłabnięcie. Po wszystkich przyjechałam do domu wypoczac. Ból brzucha trwał dalej, natomiast po porannym bardzo obfitym okresier nagle całkowicie przestałam krwawić! Zupełnie nie wiem co jest grane! Czy ja mam okres? Czy ja moze byłam w ciazy i poroniłam? Pomóżcie mi proszę!

Gość tak jestes ...
zrob ten test, beta utrzymuje sie przez jakis czas po poronieniu..nawet teraz idz iz rob..jak bedzie jedna krecha tzn ze ci sie cos poprzestawialo i tyle....

Gość dropson123
Ale czy to naprawdę mogą być obajwy poronienia? silne bóle brzucha, omdlenie i 1-dniowy okres?

Gość a co na to lakarz???
przecież musiał cię badać :o

Gość kantatidra
ja bym obstawiała,ze to mógło być poronienie Ale równie dobrze i coś innego Zrób teraz test , pomimo poronienia beta jeszcze utrzymuje się w organizmie i jesli byłas w ciazy to test moze być jeszcze pozytywny

Gość postaram się byc kulturalna
Nie rób testu, uznaj że to był okres. Po co chcesz za wszelką cenę wiedzieć. Co ci to da oprócz bólu??

Gość asiazet
jesli koniecznie chcesz wiedziec to zrob ten test......ale co to teraz zmieni?lepiej na poczatku niz pozniej poronic.....ja kiedys tez poronilam,dowiedzialam sie w 3 miesiacu ze plod obumarl w 7 tyg...strasznie to przezylam..... a co ci lekarze powiedzieli?musieli cie badac..... a moze poprostu przez te upaly tak twoj organizm zareagowal....?

Gość podobne objawy sa
rownie dobrze mogla ci peknac cysta na jajniku..a wtedy to tylko interwencja chirurgiczna..

Gość dziwne byłś na pogotowiu
i nikt ci tego nie powiedział? to co tam robiłaś?

Gość dropson123
Była na pogotowiu bo zemdlałam. W szpitalu mi poweidzieli, że to z gorąca i szybko mnei z niego wyrzucili. Dzisiaj okres mam już naprawdę bardzo skąpy.... sama nie wiem, czy zaczał mi sięokres czy po prostu poroniła. Ból brzucha zniknął.....okropne męki przecierpiałam