Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafetereczka

Sposoby na ładną skórę-jakie?

Polecane posty

Gość Kafetereczka

Witam. Chciałabym was spytać czy znacie skuteczne sposoby na ujędrnienie skóry ciała.Jestem szczupłą osobą tyle że moja skóra nie jest napięta. Moja koleżanka ma tak śliczną skórę,która wygląda jakby ciągle była wysmarowana oliwką.

ćwiczenia ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia, które możesz dodatkowo wspomagać kosmetykami, obecnie jest cała gama kosmetyków ujędrniających, więc jest w czym wybierać :)

Gość ćwiczenia, masaże i oliwka
ćwicz, masuj ciało - u kosmetyczki, podczas nakładania balsamu, pod prysznicem szorstką gąbką. Oliwka też mile widziana;) No i zapytaj koleżanki co ona robi;)

Gość najwiecej zalezy od genetyki
jak ktos ma genetycznie uwarunkowane jedrne cialo i taka strukture skory to nie musi szczegolnie dbac o nia a i tak bedzie super wygladala.Nastepny czynnik to odzywianie i stan watroby,jelit,nerek ,trzustki itp -jesli te sa zdrowe to i wyglad skory,ktora jest odbiciem ( lustrem) tego co dzieje sie wewnatrz bedzie bardzo ladny i tu akurat mamy bardzo duzy wplyw.Sprawdzone przezemnie wielokrotnie.Nastepny czynnik to dotlenienie,spacery,cwiczenia na swiezym powietrzu i wypoczynek czyli wysypianie sie.To sa sposoby na ladna skore- nie kosmetyki ani kosmetyczka,zabiegi kosmetyczne daja zludny chwilowy efekt i na tym te salony zarabiaja ,na tym wlasnie ,ze klientka jak zobaczypowierzchniowe zmiany na skorze i wpadnie w zachwyt to szybko tam wroci.Nie pisze tu o defektach mechanicznych typu blizny itp ale o jedrnosci,gladkosci skory czyli samej strukturze i dobrym poziomie nawilzenia.

Gość kaszkamanna

zabieg z wykorzystaniem fibryny bogatopłytkowej daje niesamowite rezultaty! byłam na zabiegu komórkami macierzystymi w Instytucie Piękna Bielenda i teraz mam skorą odmłodzoną i jędrną 

Gość Gość

Natura górą!Im mniej chemii tym lepsza skóra.A więc nie używaj kremów,chroń się przed słońcem i ćwicz.

Gość pikpok

1.zdrowa dieta

2.sport

3. naturalne kosmetyki

4.raz w roku zabieg napinający skórę ( dla mnie focus talus to hit )

5.medytacje