Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Czy ktoras z Was stosowala ten lek? Od kiedy trzeba go zaczac brac i czy pomaga on zajsc w ciaze? A i czy moznago brac w ciazy?? Czekam na Wasze opinie. Dziekuje za powazne odpowiedzi.

Gość staraczka26
Castagnus pomaga w obniżeniu prolaktyny i pomaga w uregulowaniu miesiączki...

Gość staraczka26
Hmm... czy może pomóc zajść w ciążę... Jeśli masz problem z miesiączkami (nie są regularne), z wysoką prolaktyną - to na pewno pomóc powinien... Moja znajoma na własną rękę brała castagnus - naczytała się dużo na forum... i dostała krwotoku... Jeśli masz problem z zajściem w ciążę to najlepiej udać się do specjalistów - tylko oni mogą pomóc... dobrać odpowiednie leki itp... Na własną rękę leków się nie bierze...

Wiem ze nie bierze sie na wlasna reke i zanim zaczne brac skonsultuje z lekarzem. Ogolnie miesiaczki mam regularne co do dnia ale sa obfite i bolesne a do tego mam straszne napiecie przed miesiaczkowe :/ Chce dowiedziec sie opinii inych dziewczyn ktore uzywaly tego leku.

Gość od miesiaca
biore Castangusa.mam niski progesteron i mam nadzieje ze pomoze mi w owulacji.w tym miesiacu mialam bole owulacyjne,wiec moze zaczal dzialac.

Podejzewam u siebie podwyzszona prolaktyne po tabl. anty. Od 8 miesiecy kocham sie z mezem bez zabezpieczenia i nie zachodze w ciaze :/ Maz robil badanie nasienia i u niego wszystko gra wiec u mnie cos jest nie tak jak powinno niestety :/

Gość od miesiaca
kamila,moze masz to co ja.przestalam brac tabletki,po okolo 6 miesiacach pomyslalam hmm cos jest nie tak,nie jestem w ciazy.okazalo sie ze w ogole nie mam owulacji...przy wszystkich objawach jakie mialam czyli sluz,bol owulacyjny ha nawet pozytywny test owulacyjny stwierdzono u mnie bardzo niski progesteron,ktory wlasnie pokazuje czy mialas owulacje czy nie.idz i zbadaj sie,bo ja przez te 6 mcy rowniotko w polowie kazdego cyklu mialam wszystkie objawy owulacji.czekam na skierowanie do kliniki,gdzie pewnie dadza mi hormony.