Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipelczyk

krzyże smoleńskie mnoża się jak króliki

Polecane posty

Gość pipelczyk

tak to jest w katolandzie pisowskim, że ciemnota ludu zaczyna terroryzować światłych i wykształconych !!!!!!!

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to prawda:( katoliccy zboczency daja doopy na wszystkich frontach z krzyzem w rece

Gość panna obciągacka
górniki się onanizują tym tematem !

Gość panna obciągacka
jak katastrofa do polityki !

Gość palikot to święty człowiek

Gość Trampik
panie Januszu Palikocie życzę panu jak najlepiej w walcew z nacjonalistami katolickimi !!!!

Gość Trampik
katonacjonalizm trzeba nazwać po imieniu a nie eufemistycznie go określać mianem prawdziwego patriotyzmu !

Gość panna Effka
tych co nie wierzą w semns powstania warszawskiego i męczeństwo Lecha określa sie mianem polactwa lub bardziej elegancko mianem polaków niezakorzenionych. rasizm narodowy w polsce jest koszmarny.

Gość panna Effka
wifdzę offerma, że jak przystało na nacjonalistę z krwi i kości nawet nie jesteś w stanie pomysleć o tym, że jesteś nacjonalistą.

Gość Hela z wesela
Offerma ---> przybij piątkę :) zgadzam się z Tobą, ale ludzie są tak ogłuszeni mediami, że nie są w stanie dojrzeć prawdy i manipulacji. I sobie w tym matrixie słodko śpią.

Gość Pankracy leżący na tacy
a to ciekawe oferma ty jesteś tak głupia, tak zaślepiona propagandą i nienawiścią że nie jesteś w stanie tego zauważyć. lepiej przeczytaj co napisałeś i sam się przekonasz kto jest zaślepiony i pełen nienawiści odpowiedz mi tylko na jedno pytanie czy naprawdę wierzysz że katastrofę smoleńską spowodował Tusk a morze błąd pilota który nie powinien lądować a jednak to uczynił ??

Gość Pankracy leżący na tacy
a najlepsze jest to jak próbuje się symbol religijny wplątać w politykę i manipuluje się katolikami bo przecież krzyża trzeba bronić czym nakazuje się by ludzie się opowiedzieli pis sięga do świńskich metod walki politycznej wykorzystując uczucia religijne polaków To jest chamstwo !!!!!!!!!! i tyle

Gość co to za pierdy okropne
męczeństwo Lecha?

Gość offerma jako kolejny
psychik, możesz zasilić szeregi obrońców krzyża w Warszawie. To już było, w Oświęcimiu, obrońca krzyża papieskiego, Świtoń, człowiek psychiczne chory, ośmieszył, Polskę, bo nawet nie potrafili zająć się człowiekiem i go leczyć, tylko pozwolili, za ośmieszenie Polski w oczach całego świata. Polska nie jest krajem kościelnym a świeckim, zrozum to wreszcie ciężki idioto......

Gość Babusia wnuczuni
Offerma, sama/sam widzisz, jak bardzo ludzie mają mózgi wyprane poprzez media. Z tych wszystkich wpisów wynika, że jeśli nie jesteś za PO, to na pewno jesteś za PiS-em. Nikomu nie przyjdzie do głowy, że można popierać zdrowy rozsądek, którego brakuje i jednej i drugiej stronie. Kumacie to, dzieci ??

Gość Babusia wnuczuni
Obie strony dały się wplątać w awanturę o krzyż, a ktoś sobie tym pięknie steruje z boczku i cieszy się, że Polacy to takie głuptaki, które łatwo skłócić. Czaicie to, biedaki skłócone i zacietrzewione ??

Gość offerma jako kolejny
no widzisz, psychik jesteś, weź leki , kotuś....

Gość Olek w.
Ja juz niemoge chyba nawet juzem zwariowol bo tak mi sie krynci jak niektorym chlopokom tu

Gość offerma jako kolejny zbok
tak szczególnie pulchniutkie dziecie pisowskie, firmy widykacyjne znalazły sposób na łatwy zarobek, przeczytaj sobie artykuł e wczorajszej gazecie wyborczej, windyfikatorzy łowią ludzi na stary dług, to ci przejdzie to uwielbienie dla pisiorków

Offerma ale polska jest krajem świeckim,nie mam nic przeciw kościołowi bo ten kto chce wierzyć i wyznawać kult to idzie do kościoła,ale są w Polsce ateiści tacy jak ja,i wkurza mnie jak przy drodze stoi krzyż czy jakaś kapliczka,ona niczemu nie słuzy bo od tego jest kośćiół,od tych krzyży przy drogach i kapliczek to już mnóstwo zgineło w wypadkach samochodowych,w mojej okolicy mnóstwo jest krzyży na skrzyżowaniach i jak człowek wyjeżdża to po prostu drogi nie widać bo zasłania widoczność,a wiec powtarzam pytanie,na chuj te krzyże przy drogach i gdziekolwiek indziej?Nie sadzisz że od tego są cmentarze i kościoły?

Gość gadaj sobie co chcesz
ale moim zdaniem schorzenie psychiczne wodzusia po przegranej w wyborach, przenosi się na rozhisteryzowanych moherów. Przypomina to talibów i zbzikowanych fanatycznych muzułmanów.

Oferma nadal ponawiam moje pytanie,dlaczego stawia się krzyż w miejscu gdzie tego robić nie wolno?Czy ty byś chciał żeby np araby swoje symbole religijne stawiali ci w centrum twojej miejscowośći? A co do samolotu to każdy jak popatrzy na fakty i zapiski pilotów z czarnych skrzynek to stwierdzi na 100% że samolot został rozwalony przez kaczynskiego,na jego polecenie piloci zdycydowali sie lądowac w trudnych warunkach.I to jest fakt bo tak wynika z czarnych skrzynek

Gość no będziesz musiał
krzyż postawiono w miejscu, gdzie być nie powinien, bo to jest reprezentacyjne miejsce, gdzie przechodzą zagraniczne delegacje i ma być zachowana powaga, a nie rozhisteryzowane baby, szarpiące się z policją. Jest obok kościół św Anny i tam moga się modlić aż im kolana popuchną i jęzory od zdrowasiek. Wystarczy by zainteresowanie tv i pismaków gazetowych zmalało, a skończą się protesty i pilnowanie krzyża.

Gość no będziesz musiał
jesteś niekumaty dureń offermo. Palikot powiedział o krwi na rękach Kaczyńskiego w kontekście, pozwolenia na lot całego dworu, jak jakigoś władcy bizantyjskiego, a przypadek się zdarzył i nieszczęście i wszyscy zginęli. Jako zwierznik sił zbrojnych nie dopilnował realizacji procedur po wypadku samolotu z Millerem a potem z dowódcami lotnictwa, ale przecież trzeba na kogoś zwalić winę, na pilota pewno co?

Gość no będziesz musiał
no nie rozumie nic a nic ten człowiek, skończy sie zainteresowanie prasy i telewizji tą sprawą, mohery sie rozejdą, bo i po co protestować, jak nikogo to nie interesuje...i spadaj mi z tym stalinowcem cymbale

Gość no będziesz musiał
sperdaj idioto

Oferma jesteś katolikiem i nazwałeś mnie debilem?Jak ci nie wstyd,co na to twój ksiądz powie,marsz do kościoła i wyspowiadać się ty grzeszny katoliku,bo jak nie to pójdziesz do piekła.Ogólnie to pokazujesz jak jest ta wasza wiara,polega ona na nienawiści. Jako ateista powinnen zrobić to co wy robicie,czyli głosic swoje poglady na swiat i wdrażać je w życie,czyli powiniem niszczyć wszystko co dla was jest miejscem kultu,ale ja nie jestem na poziomie katolików,mnie w domu uczono szanować innych ludzi,szkoda że w domach katolików uczą nienawiści zamiast uczyć miłości do drugiego człowieka.

Gość no będziesz musiał
ale ostateczne decyzje i wytyczne określa prezydent i pilnuje ich wykonania, a kaczor tego nie zrobił, bo lubił dawać sobie w palnik i zapominał

Oferrma a znasz jakieś inne słowa niż debil?rozumiem że wystarczy ci anonimowe forum żeby stwierdzić ze jestem debilem?A skoro jesteś ateistą na po cholerę ci jest krzyż potrzebny?