Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanatyczna

podobam sie komuś?

Polecane posty

Gość Faust-us
TOTALNIE nie moj typ. "Kocham" takie quasi-indywidualistki a kazda z Was taka sama. Jak bylem w LO to takie cos mi sie podobalo, ale na pewno nie teraz :-O Egocentryczne artystki od siedmiu bolesci. BTW uroda nie grzeszysz.

Gość fddffdfd
NIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ty sie chyba nie chcesz podobac :) zdjecia masz swietne i ladna jestes :) fakt troche pieprznieta

Gość weesoolyy koopeereek
ale figury nie masz najpiekniejszej :O

Gość fanatyczna
czy ja napisalam ze chce sie podobac jakos nie czuje potrcicialam zby poklasku i uznania jesli chodzi o urode uroda czlowieka przemija chcialam sie przekonac czy komus moge sie podobac i znalazlo sie kilku wariatów

Gość ekshum
moze nie docenia cie wielbiciele z fotka.pl ale to jest akurat plus :)

Gość kolololo
o ja pierdziu masz ryło jak sprzęgło od Żuka

Gość kolololo
ale tak na poważnie. Masz jakiś paraliż twarzy?

Gość fanatyczna
na niby mam. na powaznie nie, nie mam.

Gość lijo
ekscentryczka z ciebie bardzo chcialabym znac kogos takiego jak ty wszyscy to przecietaniacy, tacy sami ja tez wygladam inaczej, zachowuje sie inaczej i nie jestem tolerowana tylko w gronie najblizszej rodziny znajomych takich jak ja

Gość kartonowy
po prostu stroj i makijaz oraz mimika twarzy sa na potrzeby twoich zdjec a buzke masz sliczna zazdroszcza ci te zwykle wszystkie jak klony

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Denerwujesz mnie swoim zachowaniem, chcesz sie zaprezenowac w sposób agresywny, nie wzbudzasz ciekawosci, zrobilabys to wrzucając jedna, dwie fotki,i to nie na forum erotycznym teraz po 20 wzbudzasz irytacje słabymi opisami...miało byc intrygująco, tajemniczo...mrocznie.....nie jest. zdjęcia ciekawe, twoja osobowość choc usilnie siebie przekonujesz że takowa jest nie jest. jesteś zagubiona dziewczynka chcąca wierzyć, że wyrózniasz sie z tłumu szaraczków ale prawda jest bezlitosna, jak tylko otworzyłaś rano swe oczęta w ekscytacji pomknęłaś zobaczyć co odpisali ludzie z kafeterii.pl. radze, zmyj make-up, ubierz trampki i skocz na hamburgera do Maca, od razu zrobi ci sie lepiej.

Gość fanatyczna
nie wrzucilam zdjec kilka a kilkanascie w calym topiku po drugie nie jadam miesa a tym bardziej nie stołuje sie z czyms takim jak mcdonalds po trzecie zagubiona nie jestem- mam swoje miejsce w swiecie i nikt mi tego nie zabierze jestem ogromnie szczescliwa osoba i nie potrafie zroumiec po co twoj wpis tutaj? co mial zainicjowac? posypią się inne podobne? ok nie ma sprawy

Gość kurantu
Na moje oko jesteś bardzo inteligentną osobą i doskonale wiesz czego chcesz od życia. Tak trzymać.

Gość skrajnie wycieńczona
super zdjecia pozazdroscic niegdy bym nie wpadla na takie makijaz, stroje, pozy