Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kostkarubika

TABLETKI 72h , PORADA, BARDZO WAZNE

Polecane posty

Gość kostkarubika

Na początku do "nawiedzonych katolików", którzy będą chcieli tu wypisywać, że zabijam dziecko- macie pisać nie piszcie. Dziewczyny mam taki problem: Wczoraj kochaliśmy się z chłopakiem bez zabezpieczenia. Zaraz po wyjściu miał wytrysk. Boję się, że mogło coś tam zostać. Muszę się dowiedzieć, czy któraś z Was miała podobną sytuację i co zrobiła?

nie lepiej uważać i zabezpieczyć się w trakcie a nie myśleć później o tab "po" :O myślcie ludzie co robicie :O:O:O

Gość paulina 24
A w którym to było dniu cyklu??? czy miałaś wtedy dni płodne czy nie???? Wiesz jak wytrysk był zaraz po wyjściu to całkiem mozliwe że jeszcze w środku coś zostało

Gość ja miałam kilka razy
tabletki "po" - nie dopuszczają do zapłodnienia, nie są w związku z tym tabletkami poronnymi. proponuję Ci dzisiaj pobiec do lekarza (nawet rodzinnego) i poprosić o receptę na Postinor. Potem postąpisz zgodnie z instrukcją. Nie anikuj, nic się nie stanie złego. Łyknij postinor będziesz miała spokojną głowę.

Ja miałam tyle że nam pękła gumka, ale to w sumie jeden ch**. Wzięłam tabletkę 72 h po. została mi ona przepisana na pogotowiu. Zapłaciłam za nią jakoś 70 zł. W ciążę nie zaszłam :) Skutków ubocznych też wielkich nie miałam.

Zaden postinor. Postinoru już nie ma. Teraz weszła na rynek tabletka escapelle. To to samo w sumie tylko z tego co wiem postinor był w dwóch tabletkach które brało się w odstępie 12 h, a escapelle to jedna tabletka, bierze się ją raz.