Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhuewd

faceci to oszusci matrymonialni

Polecane posty

Gość dhuewd

najpierw rozkochuja w sobie dziewczyne i sa przy tym bardzo cierpliwi nawet rok moga czekac i sie podlizywac. a jak dziewczyna sie zakocha to przestawaja odpisywac i totalnie zlewaja nawet nie racza powiedziec ze maja to w dupie:( wczoraj mu powiedzialam ze mi zalezy i nic. totalna zalamka

Gość dhuewd
tak tylko po co rok podchodow????? a teraz jak ja sie zakochalam to nawet nie raczy nic napisac. po prostu ani slowa wyjasnienia. a ja mu powiedzialam ze mi zalezy.

Gość dhuewd
a byl moim najlepszym przyjacielem mowil mi wszystko i ja jemu. druga polowka. wszystkie sprawy byly wspolne. powoli sie rozkrecalo a teraz nie raczy nawet nic napisac

Gość dhuewd
no ale ilez mozna czekac minal juz rok. poza tym chcialam mu to powiedziec bo tak czulam bylismy ze soba szczerzy i mowilismy sobie wszystko

Gość dhuewd
nie odpiera. rtaz tylko powiedzial ze nie ma czasu a potem ze jest zajety i nie ma ochoty rozmawiac. a ja jak grochem o sciane pytam o co chodzi. i bez odzewu. niech mi powie jak chce ze mna skonczyc kontakt. a tu nawet jednego slowa wyjasnienia

Gość dhuewd
a myslalam ze jestesmy przyjaciolmi i ze jak cos sie spierniczy to sie o tym chociaz dowiem od niego

Gość dhuewd
taa ale caly rok byl gotow. nagle mu sie odwidzialo dokladnie w momencie gdy ja sie zakochalam bez pamieci

Może pod koniec tego mijającego roku znalazł kogoś innego, o kim tobie nie powiedział i nadal nie zamierza. Tylko po prostu zerwał kontakt i tyle.

Gość dhuewd
nie wazne czy poznal czy nie. wazne jest to ze byl dla mnie najwazniejsza osoba w zyciu znamy sie cale zycie, bylismy bardzo dobrymi kolegami 10 lat a rok bliskimi przyjaciolmi i nagle on nawet mi nie odpisze. to mnie najbardziej boli

Gość KazdyFacet
Fakt jest ze czekalasz za dlugo zeby jemu to powiedzic.

Gość dhuewd
tak bo czekalam az on mi to powie pierwszy, dawal to do zrozumienia ale nie mowil. to kucze peklam i mu powiedzialam. nie ze go kocham ale ze jest dla mnie najwazniejszy.

Gość dhuewd
tak samo jak w mlodosci tez przez te 10 lat caly czas sie czailam i on tez. a dopiero teraz zaczelismy byc szczerzy o tym co bylo i jest a on teraz mnie tak zlal.

Gość dhuewd
:(:( czemu on mnie olal??:(

Gość KazdyFacet
Jako facet, dla mnie tylko przychodzi do glowy to ze nie czul ze Ty jemu dajesz wystarczajaco od siebie, nie wiem reszty, Ty sama naj lepiej wiesz co sie dzialo.

Gość dhuewd
ktos wie? moze jakis pomysl?

Gość dhuewd
co znaczy wystarczajaco? staralam sie byc moze troche powsciagliwa zeby mu dac pole manewru ale mnie to przeroslo i mu powiedzialam

Gość dhuewd
i co teraz?

Gość dhuewd
dlaczego on nawet nic nie powiedzial nic kompletnie

Tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą... Przykro, że tak wyszło, ale co nas nie zabije, to nas wzmocni :)

Gość degrengolada z polewą
Jeśli facetowi zależy to wyznanie uczuć nie go nie odstraszy. Wprost przeciwnie :)