Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowanaodserca

nie chce byc w ciazy!!!! jesli bede usune

Polecane posty

Gość zszokowanaodserca

nie chce byc w ciazy, nie chce tej ciazy, jesli okaze sie ze jestem-usune. Czy ktos byl w podobnej sytuacji i zdecydowal sie na podobny krok?

Gość kokojambo
Usuń se mózgownicę :o

Gość zszokowanaodserca
bardzo smieszne! jesli okaze sie ze nie bede w ciazy to obiecuje ze juz nigdy nie bede uprawiac seksu bez zabezpieczenia ;( ;(

Gość thetrhrh
zły dział... tu siedza zdewociałe matki polki dla których numerem jeden w zyciu są dzieci i rózród, rozród i jeszcze raz rozród. tak więc zjedzą cię z butami bo nie chcesz słitaśnej fasolki.

Gość matini
Było być taką mądrą i zabezpieczać się od początku. Teraz to sobie możesz gadać, pisać, obiecywać itd. Życze Ci więcej rozumu - pzdr

a ile razy bedzie jeszcze zakładała ten temat jeden juz jest tylko inaczej brzmi jak sie uprawia sex bez zabezpieczenia to trzeba sie liczyc z konsekwencjami niestety!!!

Gość kokojambo
:D:D:D Wogóle nie uprawiaj sexu, bo nie potrafisz tak żeby nie zaciążyć :D Śmieszna jesteś :D Poza tym myślę, że to głupie prowo ;) Baw się dalej w robienie dzieci ;)

Gość freer
i co myslisz ze obiecujac nam na kafe wyjmiemy ci dziecko ? nie ruchaj sie wcale jak nie potrafisz tego robic z glowa.

Gość zszokowanaodserca
wiele dałabym by to była prowokacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zszokowanaodserca
dobrze, przyjmuje wszystko z pokorą itd....ale JA I TAK NIE URODZE EWENTUALNEGO DZIECKA.,...wiec wole bym nie byla w ciazy

Gość kuki123
niech te wakacje się skończą bo można dostać pierdolca na kafe

Gość zszokowanaodserca
jakie wakacje? ja pracuje i studiuje! a to, ze popełnialm blad to jedno, ale wierz mi ze nie tylko dla dzieci w szkole ewentualna ciaza jest tragedia!

Gość Ladyzlondynu
Nie martw się. U mnie psycholog stwierdził paniczny lęk przed ciążą i wystawił karteczkę dzięki której bez żadnych problemów miałam aborcje w Czechach (tam dotarła cywilizacja). Żeby nie było-brałam tabsy ale chorowalam i antybiotyk który miał wg lekarza nie wpływać na skuteczność anty niestety na skuteczność wpłynął

Gość freer
tak,tak teraz musisz sobie wbic mlotem do lba to co napisalas" seks to blad" i uprawiaj go tylko w celu poczecia fasolki :classic_cool:

Gość a ja cie rozumiem
mam dzieci i kiedyś zapowiedziałam przy rodzinnym stole że jakbym znów zaszła w ciążę to na pewno bym usunęła. Ale, że się zabezpieczamy i to dobrze więc raczej o wpadkę byłoby u nas trudno. Rodzina się oburzyła. Rok później zachciało mi się kolejnego dziecka i jestem teraz w kolejnej ciąży i mimo, ze swoje dziecko kocham to nie mam ochoty zaglądać innym w macicę. Każdy robi to co uważa za słuszne.

Gość zszokowanaodserca
ladyzlondynu Czy możesz powiwedziec cos wiecej? czy ewentualnie moglabys podac mi namiary na tego psychologa? opowiedziec o szczegolach zabiegu w czechcch? byla to aborcja farmakologiczna? jaka cena? gdzie?

Gość zszokowanaodserca
Miło mi, że ktokolwiek mnie rozumie.. Żebyśmy się moje Panie dobrze rozumiały, ja wiem, że postapiłam źle. Przytrafiły mi się dwa stosunki z narzeczonym BEZ zabezpieczenia - nigdy nie byłam tak nieodpowiedzialna i dlatego teraz tak strasznie się boję. Ale moja decyzja jest ostateczna- jeśli okaze sie że ciąża- usuwam tak szybko jak się da. Na moje pytanie: panie doktorze co jeśli beta wyjdzie pozytywna,- odpwoiedział- przerywamy. Zaznaczył jednak, że można bez problemu przerwać jesli stwierdzi sie wady plodu a jesli plod rozwijac sie bedzie prawidlowo to wowczas bedziemy rozmawiac inaczej...nie wiem jednak z jaką kwotą mam się liczyc

Gość Ladyzlondynu
Namiarow ci niestety nie dam bo z tego co wiem to wyjchal do pracy do USA albo Kanady-pewna nie jestem. Mieszkam koło Jeleniej Góry wiec do granicy miałam blisko. Była to aborcja farmakologiczna i przeprowadzała ją jakaś znajoma tego psychologa w Libercu. Z tym ze to było kilka lat temu gdy przepisy dotyczące aborcji u cudzoziemek nie były aż tak surowe. Ale moja przyjaciółka miała za 500 euro aborcje farmakologiczna w Niemczech. Z pełną opieką po zabiegu

Gość zszokowanaodserca
To znowu ja....autorka....odebrałam wynik beta 219,6. I wiecie co... ja chcę tego dziecka. ja chcę je urodzic....chce mieć córkę/synka...Będzie cięzko to fakt, ale czas dorosnąć.... Wszystko się ułoży...:)