Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perła987654321

Dlaczego po co faceci dopuszczają się zdrady będąc w związku z kobieta ???

Polecane posty

młode. 23 lata i mniej. jestem tego samego zdania co TY. rozstanie. ale wy jesteście bardzo wygodne. mąż który utrzymuje, ale nie jest dobrym kochankiem. kochanek na boku. od męża nie odejdziecie bo wiadomo.

Nie kpię, ale nie porównujcie wszystkich z takimi szmatami. Dla mnie zdrada jest niedopuszczalna, nie popieram jej, ale dlaczego mam wysłuchiwać jaka to jestem puszczalska? Bo jestem kobietą mimo, że nie taką?

No to się trochę pomyliłeś co do wieku ;) Poza tym niektórzy mają zasady w życiu, ale takich ludzi jest naprawdę niewielu.

ktoś w innym temacie napisał seks łączy i dzieli. jestem za tym, aby nie czekać z seksem do ślubu. ale też na pierwszej randce nie dążę do tego. poznać się lepiej. pojechać gdzieś na weekend, zobaczyć jak jest w łóżku.

Gość degrengolada z polewą
Gdzie tam, faceci nie zdradzają :) A jeśli się zdarzy, choć to niemożliwe, to wyłącznie i bezdyskusyjnie z winy kobiety :P

To po jakim czasie? Miesiąc, dwa? Piąta randka? A ty ile masz lat?

"Gdzietam, faceci nie zdradzają A jeśli się zdarzy, choć to niemożliwe, to wyłącznie i bezdyskusyjnie z winy kobiety" no pewnie. "jak suka nie da, to..." ;) :D jak się facet nachalnie dobiera, to jest gwałt. jak kobieta nachalnie się dobiera... gwałtu raczej nie zgłoszę. ;)

" To po jakim czasie? Miesiąc, dwa? Piąta randka? A ty ile masz lat?" wszystko zależy od intensywności spotkań, od tego co jest między Wami. czy cieszysz się an myśl o pięciu minutach z nim/ z nią czy zastanawiasz się kiedy dojdzie do seksu. czy to już pora itd. jak spotykasz się co 2-3-4 dni to myślę, że 4-5 randka będzie ok. jeśli widzicie się raz na tydzień, nie mieszkacie blisko. czasem lepiej jest wcześniej wybadać te sprawy, zanim zaczniesz planowac życie z nim, a seks okaże się klapą i porażką.

zwiazek to przewaznie kompromisy i z nich trzeba korzystac , zdrada ze zdrad korzystaja cienkie bolki poniewaz jak cos sypie sie w zwiazku to biegna szukaja pocieszenia u innej nie potrafia stawic cziola sytuacji, a czesto bywa tez tak ze nie chca zostac sami dlatego zdradzaja a miedy czasie szukaja okazji

sa ludzie i parapety, co do seksu na ktorej randce, hm moim zdaniem po roku czasu wtedy raczej juz wiesz prawie wszystko o nim i mozesz powiedziec czy zasluguje na Ciebie a nie 5 czy 2 randka

To brzmi jakbyś udzielał mi rad, a ja pytałam tylko o twoje zdanie :P "jak spotykasz się co 2-3-4 dni to myślę, że 4-5 randka będzie ok." - Dla mnie widzisz za szybko :) Ja nie idę z pierwszym lepszym, bo mnie po prostu ciągnie. "jeśli widzicie się raz na tydzień, nie mieszkacie blisko." - A w tym przypadku ile, bo nie doczytałam? :)

nie udzielam Ci rad. nie takie miałem intencje. piszę co myślę. co do seksu to chodzi mi o libido, temperament i praktyki typu, anal, dominacja itd. a nie o pozycję. pozdrawiam. na mnie już pora. ciao.

Gość Zdradziecki
Wszyscy faceci zdradzaja,a jak mowia inaczej to poprostu klamia.niestety taka jest prawda,ja wiem ze moze byc bolesna dlakobiet ale niestety tak jest samcza natura faceta.

Gość prostytutki maja bardzo duży
ruch