Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrreeeeebbbaaa

był ktoś z biurem podróży airstop????

Polecane posty

Gość rrreeeeebbbaaa

znalazłam fajne oferty w tym biurze ale wydaje sie jakieś podejrzane:/ siedzibę ma w Pradze a nie jest zarejestrowane w Polsce. Był ktoś może?? lub cos słyszeliście?

Gość koliber_713
Bylam z tym biure w Tajlandi i Turcji.Do pewnego momentu dopoki pracowala w nim Pani Andrea bylo wszystko super bez zarzutu.Kiedy zmienili sie pracownicy zaczal sie horror!!!Niekompetentni i nieodpowiedzialni pracownicy!!!Koszmar i nerwowka zaczyna sie gdy kilka dni przed wylotem dalejnie mielismy biletow lotniczych , ktore zawsze przychodzily na wskazany adres 2 tyg przed planowanym wylote. W lutym tego roku 3 dni przed wylotem pracownica biura klamala , ze bilety dawno zostaly wyslane.Potem nie odbierali telefonu.Dzien przed wylotem z Berlina dostalismy informacje meilem ze bilety beda czekaly na lotnisku w Beerlinie. Cale szczescie ze skorzystalismy ze znajomosci ludzi w Niemczech i dowiedzielismy sie ze bilety Niemieckie biuro wyslalo do Airstop a oni wyslali je pod zly adres!!!!!Teraz jest powtorka z rozrywki.Za 3 dni wylatujemy do Turcji z Berlina i znow NIe mamy biletow!!!!!Malo tego.Nie mam naewt pewnosci czy eda dobre dane na bilecie(za co robilam doplate-wyszlam za maz. Jesli chcecie nie miec stresu i nerwowki to lepiej wykupcie placac karta wycieczke od razu w danym niemieckim biurze,ktorego posrednikiemjest airstop

Gość cohenna
jeżdzę tylko ze znanymi i dobrumi biurami, TUI, ecco holiday, itaka, nie ryzykuję z małymi firmami bo życie pokazało że różnie bywa

Gość Magda

A ja właśnie wrociłam z wycieczki do Turcji z biurem airstop i jestem bardzo zadowolona. Taka sama wycieczka w naszych polskich biurach była jeszcze raz taka droga. Wszystko było ok. Wypoczęłam i szczęśliwie wróciłam do Polski. Polecam biuro airstop