Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona mamusia

nie poznaje własnego syna!

Polecane posty

Gość zrozpaczona mamusia

Witam. A wiec problem tkwi w tym, ze moj prawie 17letni syn ma od pól roku dziewczynę, która jak mi się wydaje nie jest dziewczyną dla niego. Kiedys był spokojnym, grzecznym chłopcem, siedział w domu, nie było z nim problemów. A od kiedy ją poznał to i zdażyło się, że u niej nocował. Oni są niepoważni i nieodpowiedzialni. Zaraz wyjdzie z tego dziecko. Ta jego dziewczyna to dziwka i chce rozbic moja rodzine! Ostatnio wezwałam policję, bo nie wrocil do domu, wiedziałam, ze u niej jest, ale nie bede pozwalała na cos takiego. Teraz nie może nigdzie wyjeżdzać, caly czas robimy mu awantury, policja sprawdza jego smsy. moze cos do niego wkoncu dotrze i ja zostawi? Co moge jeszcze zrobic, zeby rozbic ich zwiazek?

Gość jhfwyjefguykafqjyfaieyrhq
lecz się kobieto

Gość zrozpaczona mamusia
niby dlaczego? ja tylko chce dobrze dla wlasnego syna.

to chore co mu robisz,predzej znienawidzi ciebie niz zostawi ta dziewczyne,bossssssze ludzka glupota jest zenujaca

trochę to wszystko niespójne im bardziej będziesz z tym walczyć - tym bardziej będziesz tracić syna; najprostsza rada - to wytłumacz mu spokojnie aby sie zabiezpieczał aby za wcześnie nie został tatusiem ;) a jak policja może sprawdzać jego sms-y? rekwiruje mu komórke kilka razy dziennie ?

Tak jak wyżej, przepraszam ale normalna to Ty nie jesteś, to jest jego życie i nie masz prawa decydować z kim on się zwiąże, porozmawiaj z nim w cztery oczy powiedz ze jesli nabroi ( dziecko ) to bedzie to tylko i wylacznie jego wina i nie bedziesz miala zamairu mu z tym pomagać, morze zmadrzeje :] Po za tym po jakimś czasie to i tak się rozpadnie ;]

Gość Romek_Sromek
niestety to ty rozbujesz te rodzine. poprzednicy maja racje znienawidzi cie za to. a i ona jak taka kur... to na pewno bierze cos.. antykoncepcja... ewentualnie syfa zlapie i tyle da se spokoj jak mu kaktus urosnie

Właśnie takim zachowaniem szybko popchniesz go do tego żeby ci robił na złość "zakazany owoc smakuje najlepiej".Zresztą ten temat tpo prowokacja bo żadna policja ci nie zareaguje od razu tylko po 48 godzinach a i też nie zawsze więc marnie wymyśliłaś dziewczyno

Policja sprawdza mu sms-y ???????????? Zlituj się mam w rodzinie policjanta !!!!!Co ty wymyślasz dziecko ???

Oby ci naprawdę jakaś mamuśka związku nie rozbiła bo wywołujesz wilka z lasu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zrozpaczona mamusia
Nie to nie jest prowokacja. Oddalam się przez nią, zawsze miałam dobry kontakt z moim synem. On po prostu się zmienił jak ją poznał.

Gość zrozpaczona mamusia
Chyba nie macie dzieci, że mnie tak osądzacie. Przeciez jest miliony dziewczyn na tym świecie, ona robi z nim co chce. A ja nie mam zamiaru patrzeć na to spokojnie jak rujnuje zycie mojego syna.

Moze nie mamy dzieci ale wiemy doskonane jak dziecko zareaguje bo przeciez sami nimi jestesmy? pogadaj z nim poważnie i wiecej sie nie wtracaj.

Gość zrozpaczona mamusia
Z nim sie nie da gadać. On jest zaślepiony miłością do tej dziewczyny. Powiedziałam mu: albo ona albo ja. Mysle, ze wykaze sie rozsądkiem. Póki co wysyłam go na 2 tygodnie do mojej sisotry, mysle ze wszystko sobie dokładnie przemyśli.

Gość zrozpaczona mamusia
jeszcze jakies opinie?

Gość artu
mam nadzieję - ze wybierze JĄ

Gość całkowicie czarny kot
policja sprawdza smsy? lol

Gość zrozpaczona mamusia
tak właśnie tak. Dzieki temu wiedziałam, ze ta dziewczyna wczoraj przyjechała do mojego syna. No jak ona smie? Bezczelna jest. Musze jak najpredzej ich rozdzielić.

Gość o co loto?
Boze, wspolczuje Mu takiej Matki!!!!Po co go urodzilas??? po to zeby go sobie teraz przywlaszczyc???Dalas mu zycie..teraz juz jest dorosly(prawie),potrafi sam decydowac o swoim zyciu.Chcesz zeby Cie znienawidzil??To rob tak dalej a i tak jesli ja kocha to z nia bedzie!! Przyklad z mojej rodziny. Siostra zwiazala sie w wieku 16 lat z obecnym moim szfagrem.Wtedy moj Ojciec szalal, chodzil za nimi,sledzil.Zapisal siostre nawet na prawo jazdy,aby miala co robic i nie spotykac sie z tym"przydupasem".Jak przychodzil do nas do domu to nawet dzien dobry mu nie odpowiadal, malo tego..gdy on siedzial u siostry w pokoju,a siostra przygotowywala mu cos do jedzenia to moj ojciec potrafil na caly glos powiedziec"przydupasa mi tutaj nie bedziesz zywic" i rozne takie hasla bylo.Nawet poszedl do jego rodzicow, aby trzymali synusia w domu,bo on sobie nie zyczy zeby sie widywali...itd itp. ..W koncu gdy siostra po ponad czterech latach zwiazku zaszla w ciaze.. Ojeciec tak sie ucieszyl ze rozjebal szafke w domu i rzucil haslo" zrobil Ci dzieciaka i Cie zostawi" ... a teraz sa szczesliwym malzenstwem z 10letnim stażem.Ojciec jest tak za szfagrem,ze szkoda gadac.. i na poczatku bylo mu wstyd jak nie wiem,ze zle go ocenil !!Wiec sie zastanow nad swoim postepowaniem!

Gość całkowicie czarny kot
policja nie ma prawa sprawdzac nikomu smsów :D to jakas bajka

Gość mery J.
Boże .. gdybym miała taką matke znienawidziłabym ja ! Jak możesz robić cos tak podłego własnemu dziecku ! Mija się z celem co piszesz ,mówisz że kochasz gdybyś kochała w życiu nie zachowywałabyś się tak ! Licz się z tym że tym zachowaniem działasz na swoją niekorzyść ! W wieku 18 lat wyprowadzi się i nie będzie utzrymywał z Tobą kontaku czy naprawdę tego chcesz .. daj sobie na wstrzymanie . Twoj syn jest prawie dorosły i ma prawo decydowac o sobie i z kim się spotyka niestety to juz nie jest maleńki 8 letni chłopczyk którym można kierować jak marionetką , a to że boisz się że zostanie ojcem to Twoja chora wyobraźnia ,Mogłas uswiadomic syna gdy był młodszy a poza tym nie wydaje mi sie zeby byl az tak glupi i robil sobie ' problem ' jakim jest wychowanie dziecka w tym wieku .. odpusc kobieto

Gość ula1957
a co ma do tego policja,nie rozumiem

Gość zrozpaczona mamusia
Wyprowadzi się? Dokąd? Skad wezmie pieniądze na utrzymanie? Jeszcze przyjdzie do mnie w łaski i bedzie mnie przepraszał za wszystko, tylko wtedy będzie już za późno. Policja ma do tego dużo, ponieważ on nie odpowiada jeszcze za siebie i ja jako matka mam prawo go kontrolować, a on ma obowiązek słuchania się mnie.

Gość zrozpaczona mamusia
no powiedzcie jak tacy madrzy jestescie

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Marna prowokacja.

Gość mirus1966
naucz go seksu oralnego i analnego i śpij spokojnie

Gość PERGAMONT69
ci wszyscy co krytykują zrozpaczona mamusia to gówniarze porąbani są matka nie chce zle dla syna ona chce by skończył szkołe by był kimsa nie stoczył się na dno miałem podobną sytuacje mojego kolegi syn tak stoczył się przez dziewczynę ze wylądował w pierdlu efektem było to po co sie wstracasz no i nie wstracał się a efekt jest taki ze jego syn dostal wyrok 6 lat więzienia a dziewczyna go kopneła w dupe . Póki jest na utrzymaniu rodziców powinien się liczyć z zdaniem rodziców a jak z tego będzie dziecko to kto będzie łozył na utrzymanie ci co krytykują matke to są nie pełna rozumu ale co tu rozumiec jak sie ma lat 13 czy 17 gównarzeria brac pałe i gonic ja do rozumu nie przemawiaja prosby błagania i tyle w temacie