Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kowadełko 22

Kogo wybrać??????Doradzcie

Polecane posty

Gość kowadełko 22

Chcialam was sie poradzic w pewnej kwesti, otoz mialam chłopak z ktorym nie układało nam sie najlepiej nie poświecal mi wystarczajaco duzo czasu bo wolał albo grac na komputerze albo spotykac sie z kolegami na piwo.Wkoncu z nim zerwalam.Poznalam innego chlopaka ktory byl całkowitym jego przeciwieństwem, byliśmy kolegami a mimo to poswiecal mi mnostwo czasu i jest do tej pory tak.Ale pojawil sie tamten znow z prosba zebym do niego wrocila ze sie zmienil ze wszystko to odbuduje. I mam wielki dylemat ktorego mam wybrac z ktorym bede szcześliwa.

Gość degrengolada z polewą
Wybierz tego, na którym ci bardziej zależy

matko kochana a skąd ja mam wiedzieć z kim Ty będziesz szczęśliwa ?????...to Ty sama musisz się nad tym zastanowić ....i podjąć decyzję nie wiem ludzie ponoć się zmieniają tylko żeby to nie była chwilowa zmiana byle byś tylko wróciła ....ale możesz też stracić okazję bycia z kimś komu na Tobie zależy i okazuje to decyzję musisz podjąć sama

Gość kowadełko 22
Tylko mi na nich dwoch zalezy. nie wim z ktorym bede szczesliwa czy tamten sie zmieni naprawde czy tylko na kilka miesicy i potem bedzie znow to samo