Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brutalna ale niestety prawda

"mężczyźni" na kafe

Polecane posty

na kafe prawie nie ma mężczyzn jest za to dużo napalonych gimnazjalistów których jedyne zainteresownia to redtube i prowokacje na kafe :o

Gość no w koncu dziffka
napisala cos madrego no wiec kiedy koncza ci sie wykacje?

Gość jeden z nielicznych
je nie chodziłem do gimnazjum, wiec wasza teza jest do kitu dziewczynki;)

Gość wszechwiedzacy pasterz
Ja nie chce mówić jakie kobiety sa na kafe... bo to aż wstyd :)

Gość w weekend tez te fujary
tu siedzą:O Co za cioty

Gość w weekend tez te fujary
niezłe pasztety to musza byc, jedyne co mogą to pofikać tu na forum, bo w realnym swiecie nawet u najbrzydszej kobiety nie mają szans. Wiecznie odrzucani frustraci, smutne

ale wy jestescie glupiutkie cala wasza teza sprowadza sie by miec babe nie jestescie szczytem marzen faceta tylko suplementem zycia ---- niestety drogie panie, ale to jest prawda. ilu facetów powie z ręką na sercu - że jesteście ich całym światem? ilu facetów nie ma co robić bez Was? nudzi się? to najprostsze przykłady. wy przychodzicie i odchodzicie. czasem zapadacie w pamięci na dłużej, czasem nie pamiętamy Was wcale. z niektórymi da się porozmawiać. większośc z Was jest po prostu nudna. bez zainteresowań, hobby. poświęcacie życie dla faceta. my dla Was rzadziej. to jest prawda. przykre ale prawdziwe. skończmy tę wojnę płci, bo ani Wy bez nas, ani my bez Was nie możemy funkcjonować poprawnie. :)

Gość pewnie siedzą ale nie ty
bo ty masz 25 lat i nie masz nawet pracy

Gość obiektywnie...
czesto jak widze najezdzanie na facetow na tym forum to czuje lekka irytacje... ale jak czytam co tu ci wspomniani "faceci" wypisuja to serio przestaje sie dziwic takim opiniom

Gość degrengolada z polewą
Przecież mężczyźni nie piszą na kobiecym forum :P

co do związków z kobietami innej narodowości, to jeszcze się mocno zdziwicie. tu gdzie jestem, dwóch znajomych jest ze słowaczkami, jeden z litwinką. w Londynie znajomy poderwał brazylijkę. teraz jego kumpel poznaje jej koleżankę. jeden koleś ożenił się z angielką. to pójdzie jak lawina. o ile się nie mylę, to w Polsce przyrost naturalny jest kobiet jest większy od mężczyzn. to nie my zostaniemy na lodzie. więc drogie panie, uczcie się języków. :D

Gość ja mam swoje
życie, nie jestem jak inni... zabiłem 30 osób :classic_cool:

Gość obiektywnie...
co do zwiazkow z ludzmi innych narodowosci to prawda z tego co obserwuje okolo 90% mezczyzn ktorzy wyemigrowali zwiazalo sie z kobietami innych narodowosci (czasem konczac zwiazek z polka uprzednio) i chyba 7 juz sie ozenilo (na okolo 20) kobiety owszem zwiazuja sie z obcokrajowcami, ale na krocej, na kilkanascie przypadkow wiem o jednym malzentwie z obcokrajowcem

Gość Tak tak pocieszajcie się
Żenicie się ale z kobietami z krajów słabo rozwiniętych lub rozwijających się.Na kobiety z krajów bogatych,rozwiniętych nie macie szans.Takie małżeństwa są ewenementami.One nie lubią facetów z Polski,bo są burakami,pijakami,złodziejami i śmierdzą.Niestety dla was ale to my-Polki jesteśmy w tych krajach rozchwytywane.Bo dbamy o siebie,jesteśmy piękne no i dobry z nas materiał na żonę:P

Gość obiektywnie...
ludzie o ktorych mowie faceci maja zony z: 2x hiszpanii, anglii, usa (choc mieszkaja w uk), czechy, bulgaria, albania kobieta o ktorej mowie ma meza z indii moze to przypadek, ja tylko mowie o kregu swoich blizszych lub dalszych znajomych

I jeszcze jedno.Po co takiej Norweżce,Szwedce,Niemce Polaczek-robol z budowy,dorobkiewicz?:P

Gość obiektywnie...
fakt faktem, ze ci ktorzy maja zony z wysoko rozwinietych gospodarczo krajow poznali swoje zony glownie podczas studiow za granica albo pozniejszej juz pracy tam (to sie odnosi do hiszpanki, amerykanki i albanki, wiec pewnie reguly tu nie ma akurat) inna sprawa, ze nie mam znajomych ktore za granica studiowaly, moze stad ta roznica w zwiazkach

Gość obiektywnie...
moze nie sa takimi materialistkami jak ty ;) to efekt dziecka z domu dziecka - takie dziecko czuje potrzebe najadania sie na zapas dziecko ktoremu nic nie brakowalo nie przywiazuje do tego takiej uwagi poza tym, samo potrafi zadbac o swoje, wiec nie oczekuje ze ktos za niego bedzie mu wszystko zapewniac

Gość kobiety chętnie wiążą
się z mężczyznami z krajów bogatszych. W drugą stronę to nie działa. Bo mężczyzna wymaga od kobiety wyglądu, ciepła i podobnych. A kobieta od mężczyzny kasy i zaradności. O wygląd łatwiej niż o dobrą pracę

Nie rozśmieszaj mnie.Nie jestem materialistką.Byłam w Norwegii,facet zaproponował mi małżeństwo,dom,samochód,pracę(bez znajomości jednego słowa w tym języku).Nie skorzystałam,więc mi nie mów,że jestem materialistką.Ale pocieszaj się,jakie masz wzięcie jako Polak zagranicą.Ja napisałam jak jest.Jestem tzw.obieżyświatem i nietrudno zauważyć takie rzeczy.

Gość obiektywnie...
kobieta ktora oczekuje od meza opieki - owszem ale ja tu mowie o zwiazkach partnerskich akurat, dzie i kobieta i mezczyzna sa inteligentni i zaradni, a nie tylko jedno z nich

Gość obiektywnie...
aha, swiatowa :classic_cool: ale to fakt, ludzie w norwegii sa dziwni i w takie zachowanie wierze akurat poza tym to prawda, ze mezczyzni z lepiej rozwinietych krajow zwyczajnie kupuja partnerki z tych nizej rozwnietych, bo dla swoich, tych atrakcyjnych sam nie jest zbyt atrakcyjny z roznych wzgledow

Znowu się mylisz.Norwegowie rzadko wiążą się z Polkami.A mój adorator był bardzo przystojny,z wykształcenia prawnik.Dodam,że nie jestem biedną,szarą myszką z Polski.

Ale ty też jesteś światowy,takie znajomości,że nie pogadasz:classic_cool:

I nie sugeruj,że jestem nieatrakcyjna,bo przecież nie wiesz jak wyglądam.Ja nie mówię,że jesteś nieprzystojny:P

Gość to ciekaw
e bo sam kojarzę polkę którą norweg chciał za żonę a nie znam 100tek ludzi

Gość degrengolada z polewą
Sprawa jest prosta. Polki są po prostu ładne w porównaniu z kobietami innych narodowości. A jeśli jeszcze nie znają języka, którym posługuje się facet, przynajmniej nie będą pyskować i zrzędzić :P