Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

odczuwam dziwny ból, co to może być?

Polecane posty

dziś mnie obudził ten ból, boli mnie przy dotyku między piersią, a pachą w miejscu gdzie są żebra, ale nie wydaje mi się, żeby to były żebra :o co to może być? głupie myśli mi do głowy przychodzą 😭

Gość wezły chłonne

no właśnie wydaje mi sie, że to nie węzły, bo węzły są chyb abardziej pod pachą, a mnie boli tak jakby u nasady piersi, ale bardziej to pod zebra i zadnego guza tam nie czuje, a gdyby to były węzły to pewnie byłyby powiekszone i czulabym je ;/

nie wiem czy coś takiego istnieje w sensie schorzenia, ale jeśli tak, to mozliwe... jak się to leczy? jakieś plastry wygrzewające?

Ja tak ogólnie mam od jakiegos roku, tylko ze mnie bardziej boli w kierunku pleców a nie klatki piersiowej.. lekarka powiedziała, ze to własnie ta neuralgia i zapisała jakies tabletki przeciwzapalne ale nistety nie pomogło. Moze Ty to własnie masz.. a nie uderzylas sie po prostu albo cie nie zawiało?

Gość Alexia15_NG
hmm.. nie chce cie straszyc ale powinnas isc na badania ostatnio w szkole to mialam, ze moze to byc nowotwor... albo poprostu zwykly wlokniak czy jakos tak lepiej lec

Gość zuzankaaaaaaaaaaaaa
ooooooo kurwa mnie tak samo boli :p tylko mnie po prawej a,ciebie?? A wczoraj wieczorem było ci niedobrze kręciło ci sie w głowie nie mogłaś normalnie patrzeć bo widziałaś wszystko za mgłą było ci duszno i czułaś nacisk że nie możesz oddychać a do tego bolało cię wszystko jak przy grypie nawet dotyk i właśnie czułaś ból w tym miejscu może???

nie,nie czułam nic innego poza tym... a boli mnie po prawej stronie, poza tym nie przypominam sobie, żebym się uderzyła czy źle spała... hmm a czy mnie przewiało... we wtorek kąpałam się w nocy w jeziorze, nie było za ciepło na dworze, ale woda była ciepła, a zanim wyschłam, to chwile trwało...

a kiedyś lekarz wymacał w mojej piersi niby guza, a się okazało na usg, że to tylko jakieś zgrubienie z tłuszczu...