Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tycia Pycia

AKADEMIA ZDROWIA -Rzeszów. Opinie???

Polecane posty

Gość Tycia Pycia

Witam. Chodził ktoś z Was do tej szkoły? Co o niej powiecie? Jakieś opinie? A może jest ktoś z Was kto zaczyna tam naukę od września tego roku? :)

Gość intyret
Witam! rowniez szukam jakichs opinii o tej szkole. moze ktos juz uczeszczal na jakis kurs w tym osrodku i moglby podzielic sie opiniami na ten temat?! pozdrawiam

Ja mogę podzielić się bardzo dobrą opinią o tej szkole,mają bardzo dobre podejście do uczniów a dodatkowo organizują dużo ciekawych dadatkowych warsztatów z zakresu mojego kierunku co jest dobre bo zawsze jakiś dodatkowy papierek się przyda.

Gość gość
czy ktoś chodził to tej szkoły? planuję się zapisać na aststentkę stomatologiczną bądź higienistkę stomatologiczną, czy ktoś może mi coś doradzić?

Gość gość
Ja się zastanawiam nad kursem stylizacja paznokci, ktos moze sie podzielic własną opinią lub słyszał coś od kogoś?

Gość gość
Witam, Ukończyłam w tej szkole kwalifikacyjny kurs zawodowy kosmetyczka i jest bardzo zadowolona, miła atmosfera Panie w sekretariacie zawsze chętnie pomagają, nauczyciele mają dużą wiedzę i przede wszystkim umią ją przekazać. Polecam jak najbardziej