Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janiowatbg

Rozstanie....!!! Oddać mu prezent który od niego otrzymałam?

Polecane posty

Gość janiowatbg

Witam wszystkich! nie wiem od czego mam zaczac! Zerwałam ze swoim chłopakiem po 2,5 roku bycia ze sobą! Z mojej strony była to wielka miłośc za która bym oddala wszystko.... a u niego zawsze wszystko było obojetne! Przez ostatnie 2 miesiace trektował mnie gorzej niż..... nie powiem co! Płakałam cały czas, widział jak płaczę! I powtarzał to sobie rycz... Kazdy mi mówił skończ to! Mama, jego najblizsi koledzy... ale ja głupia ciagnełam to nadal chociaz mówił mi ze mnie nie kocha.... Nie wtrzymałam... zerwałam! Dziś mija 2 tygodnie... nie umiem powiedzieć ze go kocham umiem tylko powiedziec że tęsknie! Ale nie w tym problem... dzisiaj (po 2 tyg) zadzwoniłam z prosba o oddanie moich rzeczy które u niego w domu zostawiłam! Prkatycznie ciuchy... masa ciuchów....! Kazdy wykend spedzalismy ze soba i pozostawiałam tam rózne rzeczy... mamy sie spotkac w poniedizałek! tylko ze nie w tym tkwi problem! Kiedys dostałam od niego w nagrode ze dzielnie czekalam na jego powrót z wojska śliczny łańcuszek z listerka "W" -Wojtek wysadzana cyrkoniami! i chciałabym mu to oddac zeby sie naprawde poczuł stracony.... Nie wiem sama co mam juz robic czy mu to oddac czy poprostu wyrzucic? Chce mu pokazac ze jednym słowem mam go w dupie za to co zrobił mi.....

Z jednej strony mogłabyś oddać, może by go coś ruszyło, z drugiej strony to prezent, należy już do Ciebie, ciuchy to co innego. Ja bym chyba się nie bawiła w jakieś wywoływanie uczuć u niego. Nie oddałabym, chyba, że by sobie tego zażyczył. Ale wtedy musiałby być kompletnym głupkiem.

Gość OLKA MOLKA ICH IDOLKA
NIC MU NIE ODDAWAJ-MNIE CHAM ZDRADZIL TO ZABRALAM LAPTOPA APARAT I WSZYSTKO CO MOGLO SIE MI PRZYDAC-ODDALAM JEDYNIE PIERSCIONEK ZARECZYNOWY-W ZASADZIE ZALUJE TEGO-BIERZ OD CHAMA CO SIE DA BRON BOZE NIC NIE ODDAWAJ!!!!!!!!!!

Gość janiowatbg
macie dziewczyny racje ale no kurde po co ja mam zatrzymywać po nim pamiątki...? Popatrze na nią to mi serce ściśnie! Tylko znów oddam to podaruje swojej nowej wybrance? Cholera.....

TY PRZESTAN MYSLEC O TYM CO ON Z TYM ZROBI TYLKO ZABIERAJ CO SIE DA- ZA ROK NIE BEDZIESZ JUZ O TYM MYSLALA A RZECZY MATERIALNE ZOSTANA- I MOWIE ZUPELNIE POWAZNIE

Gość chomiczynka
a ja bym oddała. żeby zupełnie zamknąć rozdział, żeby nie wracać.

Gość Maveric
jeśli chcesz by się poczuł stracony oddaj mu go. jeśli koleś będzie ok to sam ci powie żebyś go zatrzymała bo to prezent był... przynajmniej będziesz w porządku w stosunku do niego i do siebie

MOZE JESTEM DZIWNA ALE JESTEM PO ROZSTANIU Z DUPKIEM I POCZATKOWO TEZ NIC NIE CHCIALAM ALE WIECIE CO MINELY 2 LATA I NIE PATRZE NA LAPTOPA JAK NA WSPOMNIENIE O TYM DUPKU TYLKO PISZE Z NIEGO DO WAS WIEC RADZE CI DROGA AUTORKO O PRZEMYSLENIE MOICH SLOW- WIEM ZE POKI CO PATRZYSZ NA TO MYSLAC: A CO ON?A NIECH MA...ITPALE NA DLUZSZA METE NIE MA TO SENSU

Gość Maveric
olka molka a on tak bez gadania tego laptopa tak u Ciebie zostawił i się nie upominał?

poczatkowo mialam myslenie jak autorka- oddac mu wszystko niech ma musze uniesc sie duma a moze wroci i inne dyrdymaly ale ten idiota nalegal wrecz prosil bym to zabrala bo twierdzil ze to wszystko kupowal dla mnie- z reszta do dzis jesli tylko poprosilabym o cos to przylecialby pies jeden-matka namowila mnie bym to zabrala i pomyslalam ze ona to jednak materialistka jest ale jestem jej dzis po 2 latach najwdzieczniejsza:P

Gość Maveric
:)

Gość janiowatbg
Jestem tej myśli ze poprostu nie chce mieć z nim nic wspólnego! Chcociaż dziewczyn... marzy mi się taka ogromna zemsta ze az mną telepie! Ale zemsta podobno jest dla najsłabszych a ja na taka nie wyglądam!

Gość Maveric
zemsta najlepiej smakuje na zimno ❤️

moja droga na wszystjko przyjdzie czas:D:D:D:D:D:D:D:D:d musisz tylko grzecznie potulnie sie wycofac i bacznie obserwowac:P heheh jak sobie przypomne to az zanosze sie smiechem-naprawde glowa do gory i zniszcz sukinkota:D:D:D:D:D:p

Gość chomiczynka
oka molka ale wez nie gadaj tak, laptop to jednak cos zupelnie innego niz wisior czy naszyjnik,ktory ma wymiar stricte symboliczny

Gość janiowatbg
Żeby sie zemścić za to wszystko bede musiała go chyba zabić!! Ale teraz wim i mam naucze jak można się przejechać na takich jak on...! Gdy sie poznaliśmy wszystko tak piękne... ja zabiegałam o niego! Wiecie break dance, orginne dresy, kasziety.... a teraz z całym sercem moge stwierdzić ze wolałabym być z upośledzonym albo z jakiś inwalida niz on!

nie wiem-nie wydaje mi sie- pierscionek zareczynowy oddalam co prawda ale zostawilam zegarek ze sportowwej kolekcji aparta ktory nosze do teraz i naprawde nie kojarzy mi sie z nim- do dzis mam kilka sztuk porzadnej bielizny ktora zakladam wtedy...hm...no wiesz kiedy i to wcale nie z nim i uwierz nie mysle wtedy o nim, ale to kazdego i ndywidualna sprawa- niechze se dziewczyna choc lancuszek zostawi bo taki zawsze sie przyda:D:D:D:D

Gość chomiczynka
nie no, łancuszek może zostawić, ale wisior niech odda. bo to jest wlasnie cos o wymiarze takim jak piersconek zareczynowy, ale mniejszego kalibru ;)

jak sie spotkacie niech zaplaci za kawe:P dżołk heheh- ale dodam jeszcze ze jak facet okazuje sie dupkiem to trzeba patrzec na to co sie dzieje wylacznie racjonalnie bo zadne ochy i achy blaganie itp juz nie pomoga- tym sie roznia od nas gnojki ze jak cos robia to wiedza co:P dobranoc i glowa do gory-to tylko facet- bedzie nastepny:P

Gość janiowatbg
i tak uczynie!:) Po co mam nosić na szyji Literkę 'W'? no chyba że bym jakiego Władka poznała to co innego hahah! Dzięki dziewczyny już wiem na czym stoie a nawet humor mi si poprawił!:)*

Gość ehujdnji
polecam przeczytanie watku wszystkim mnieszczesliwie zakochanym owieczkom niezle usmialem sie :)